Ledelse i praktiske yrker

Hverdagsledelse for deg med ansatte i praktisk og fysisk arbeid

Kursinnhold:

Opplever du at tiden ikke strekker til når det gjelder praktisk ledelse av dine medarbeidere i en hektisk hverdag? I dette kurset ser vi på utfordringene du opplever som leder når du skal lede ansatte i en hektisk hverdag, om det er innen produksjon, helse, vedlikehold, lager, logistikk, service, transport, helse eller annen type drift. Du vil få konkrete lederverktøy og praktiske råd til hvordan du kan utøve god hverdagsledelse.

Din suksess avhenger av at dine medarbeidere gjør en god jobb. Lær hvordan du som leder kan skape et godt arbeidsmiljø som inspirerer til økt effektivitet og yrkesstolthet.
Temaer i kurset vil være:  

  • Utøv praktisk og tydelige ledelse – også når du selv er operativ
  • Hvordan effektivt få de ansatte til å nå målsetningene og samtidig trives på jobb
  • Lær å gi ris og ros på en konstruktiv måte
  • Lær konstruktiv kommunikasjon og ledelse av ansatte som «ikke vil»

Kursleder:

Kursleder Mariann Karlsen er ansvarlig for Infotjenesters bedriftsinterne kurstilbud og tverrfaglig kursprogram for offentlig og privat virksomhet. Hun har jobbet flere år som daglig leder og har bred erfaring med undervisning innen ledelse og økonomi. Mariann blir beskrevet av tidligere kursdeltagere som en engasjert og pedagogisk kursleder som balanserer undervisningen mellom teori og praksis på en god måte.