Nyhetsarkiv

 1. Avslutning for tredje kull

  1. februar 2016 | Global Future, Hordaland

  14. januar 2016 var kull 3 i Global Future og alle mentorene samlet til avslutning på Radisson Blu på Bryggen.

 2. Engasjement som utviklingsarena

  23. november 2015 | Global Future

  Å engasjere seg i samfunnet er viktig for å bidra til samfunnsutviklingen, og fordi det gir et større nettverk og kunnskap om det norske samfunnet.

 3. Mer mangfold gir økt konkurransekraft for bedrifter i Hordaland

  23. juni 2015 | Global Future, Hordaland

  Tirsdag 16. juni ble Global Future Venneforening – Hordaland lansert. Foreningen er et alumni-nettverk for deltagere og mentorer i NHOs Global Future-program. Målet er klart: bidra til å styrke bedriftenes konkurransekraft.

 4. Hvordan møte fremtidens arbeidsliv?

  10. juni 2015, NHO GLOBAL FUTURE | Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Oslo og Akershus

  Se opptak fra Arena Global Future og få innblikk i hvordan flerkulturell arbeidskraft kan styrke bedriftens konkurransekraft.

 5. Styrker bedriftens konkurransekraft

  21. mai 2015, NHO GLOBAL FUTURE | Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Oslo og Akershus

  - Innvandreres arbeidskraft og kompetanse er en kjemperessurs som ingen med litt teft for god butikk bør la gå fra seg, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 6. Flerkulturelle ansatte er en berikelse for et globalt selskap

  6. mars 2015 | Global Future, Hordaland

  Aker Solutions er en av våre medlemsbedrifter som har vært involvert i Global Future programmet siden starten i 2010 her i Hordaland. Flere av lederne har vært mentor for en flerkulturell deltaker, de har bidradd økonomisk og de har også ansatt flere av deltakerne fra programmet.

 7. Global Future programmet er i gang igjen

  23. oktober 2014 | Global Future, Hordaland

  Onsdag 22.10 var det kick off for 25 nye deltakere til Global Future i Hordaland.Forventningene var til å ta og føle på da 25, for hverandre ukjente, flerkulturelle mennesker var samlet på The Hub for å starte opp i et nytt program.

 8. Ny runde med Global Future

  1. september 2014 | Global Future, Hordaland

  Det blir en ny runde med Global Future, NHOs lederutviklingsprogram for talenter med flerkulturell bakgrunn. Her finner du søknadsskjema og mer informasjon.

 9. Suksess for Global Future

  20. juni 2014 | Global Future, Hordaland

  25 høyt utdannede personer med flerkulturell bakgrunn mottok i går sine diplomer for fullført Global Future-program i Bergen. Kullet i  Hordaland er de siste av i alt 650 kandidater som har gjennomført NHO-programmet siden 2010.

 10. Presentasjon av Natali Haugland

  11. mars 2014 | Global Future, Hordaland

  Natali ser at hennes kulturelle bakgrunn fra Israel har gitt henne et ekstra gir som er verdifullt for en markedsfører. Natali deltar på Global Future Hordaland kull II.

 11. Presentasjon av James Hosea

  11. mars 2014 | Global Future, Hordaland

  James var leder av Bergen Scottish Society frem til 2011. Han synes han er heldig og føler han kan bidra på mange arenaer. James deltar på Global Future Hordaland kull II

 12. Presentasjon av Global Future kull 2

  26. februar 2014 | Global Future, Hordaland

  Global Future er NHOs skal bidra til at flere personer med flerkulturell bakgrunn utvikler kompetanse, ambisjoner, nettverk og personlige egenskaper for å kunne rekrutteres til sentrale lederstillinger. Under finner du kull 2. Klikk på hver person får å lese mer om kandidaten.

 13. Nå er Inderjit klar for næringslivet

  12. desember 2013 | Global Future, Hordaland

  I dag disputerer Inderjit Kaur Daphu til sin PhD i molekylærbiologi ved institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen. Inderjit er en av deltakerne i Global Future Hordaland.

 14. Seti vil så gjerne få bruke sin realfagskompetanse!

  5. juni 2013, GLOBAL FUTURE | Global Future, Hordaland

  Seti ser seg selv litt som Askeladden -– han er nysgjerrig, åpen og optimistisk, men trenger gode hjelpere for å nå målet om å kapre prinsessen (en kvalifisert jobb).