Nyhetsarkiv

 1. Avslutning for tredje kull

  1. februar 2016 | Global Future, Hordaland

  14. januar 2016 var kull 3 i Global Future og alle mentorene samlet til avslutning på Radisson Blu på Bryggen.

 2. Engasjement som utviklingsarena

  23. november 2015 | Global Future

  Å engasjere seg i samfunnet er viktig for å bidra til samfunnsutviklingen, og fordi det gir et større nettverk og kunnskap om det norske samfunnet.

 3. Mer mangfold gir økt konkurransekraft for bedrifter i Hordaland

  23. juni 2015 | Global Future, Hordaland

  Tirsdag 16. juni ble Global Future Venneforening – Hordaland lansert. Foreningen er et alumni-nettverk for deltagere og mentorer i NHOs Global Future-program. Målet er klart: bidra til å styrke bedriftenes konkurransekraft.

 4. Hvordan møte fremtidens arbeidsliv?

  10. juni 2015, NHO GLOBAL FUTURE | Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Oslo og Akershus

  Se opptak fra Arena Global Future og få innblikk i hvordan flerkulturell arbeidskraft kan styrke bedriftens konkurransekraft.

 5. Styrker bedriftens konkurransekraft

  21. mai 2015, NHO GLOBAL FUTURE | Global Future, Global Future, Global Future, Global Future, Oslo og Akershus

  - Innvandreres arbeidskraft og kompetanse er en kjemperessurs som ingen med litt teft for god butikk bør la gå fra seg, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 6. Flerkulturelle ansatte er en berikelse for et globalt selskap

  6. mars 2015 | Global Future, Hordaland

  Aker Solutions er en av våre medlemsbedrifter som har vært involvert i Global Future programmet siden starten i 2010 her i Hordaland. Flere av lederne har vært mentor for en flerkulturell deltaker, de har bidradd økonomisk og de har også ansatt flere av deltakerne fra programmet.

 7. Global Future programmet er i gang igjen

  23. oktober 2014 | Global Future, Hordaland

  Onsdag 22.10 var det kick off for 25 nye deltakere til Global Future i Hordaland.Forventningene var til å ta og føle på da 25, for hverandre ukjente, flerkulturelle mennesker var samlet på The Hub for å starte opp i et nytt program.

 8. Nå er Inderjit klar for næringslivet

  12. desember 2013 | Global Future, Hordaland

  I dag disputerer Inderjit Kaur Daphu til sin PhD i molekylærbiologi ved institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen. Inderjit er en av deltakerne i Global Future Hordaland.

 9. Seti vil så gjerne få bruke sin realfagskompetanse!

  5. juni 2013, GLOBAL FUTURE | Global Future, Hordaland

  Seti ser seg selv litt som Askeladden -– han er nysgjerrig, åpen og optimistisk, men trenger gode hjelpere for å nå målet om å kapre prinsessen (en kvalifisert jobb).