Nyheter

 1. IA-konferansen 2016

  19. oktober 2016 | Hordaland

  IA-rådet i Hordaland og NAV Arbeidslivssenter inviterer til Norges største IA-konferanse i Grieghallen 8. november. Snart 800 påmeldte.

 2. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 3. Miniseminar om offentlige innkjøp

  6. oktober 2016 | Hordaland

  NHO mener det nye regelverket, som trer i kraft fra 1. januar 2017, gjør det vanskeligere for mindre bedrifter å levere til offentlig sektor. Se hva endringene innebærer for din bedrift.

 4. Samfunnsansvar satt i system

  30. september 2016 | Hordaland, Ringer i vannet

  Hos ISS får jeg både den oppfølgingen og de utfordringene jeg trenger for å trives på jobb", sier en smilende Carlos, når NHO Hordaland i følge med byråd Dag Inge Ulstein delte ut diplom til ISS Direct for sine første rekruteringer gjennom Ringer i Vannet.

 5. Tusen paller i døgnet

  28. september 2016 | Hordaland

  Tusen paller i døgnet skal ut til alle Remas butikker Hordaland og Sogn og Fjordane. Det skal nå gi spennende jobber gjennom Ringer i vannet.

 6. - CO2-fond nødvendig for å nå klimamål

  26. september 2016 | Hordaland

  Et CO2-fond kan redusere utslippene fra tungtransporten med 20-50 prosent. - Vi trenger en politikk som virker, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 7. Ringer i Vannet prisen 2016 til Toma-gruppen

  13. september 2016 | Hordaland

  - Ringer i Vannet er et av de NHO-prosjektene jeg er mest glad i. Man ser så tydelig hvilken nytte det gir menneskene og bedriftens som er involvert, sa Kristin Skogen Lund da hun delte ut Ringer i Vannet prisen 2016 til Toma-gruppen, Radisson Alna og Bypost i Horten.

 8. Skolebruksplan 2017 - 2030

  8. september 2016 | Hordaland

  Næringslivet på Vestlandet har i den siste tiden stått under press, noe som har ført til omstilling i bedrifter og i mange tilfeller nedbemanning. Bedriftene omstilles og innrettes i forhold til virkeligheten, og gjør de ikke det blir det enda verre på sikt, dette vet både bedriftsleder og ansatte.

 9. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
18 >