Nyheter

 1. Ringer i Vannet på Bybanen

  30. juni 2017 | Hordaland

  Keolis Norge er operatør av Bybanen i Bergen og frakter hver dag ca 45000 passasjerer. Med rundt 120 ansatte og en bybane som stadig er under utbygging.

 2. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 3. Viktige saker i siste møte med Hordalandsbenken

  9. juni 2017 | Hordaland

  -Vi støtter regjeringens prioritering av tiltak for å få flere i arbeid. Det sa styreleder i NHO Hordaland, Bjarte Hordnes under møte med Hordalandsbenken denne uken.

 4. Valgkampen i gang i NHO Hordaland

  31. mai 2017 | Hordaland

  Stortingsvalget 2017 nærmer seg med stormskritt. Med bare 105 dager igjen til valget, inviterte NHO Hordaland til det første av til sammen 11 valgmøter foran høstens valg.

 5. Nyttige innspill fra bedrifter på Vestlandet

  22. mai 2017 | Hordaland

  En samlet olje- og gassindustri i Hordaland møtte forrige uke NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Bedriftene presenterte sitt syn på hva som skal til for å komme ut av den pressede situasjonen som næringen nå er i.

 6. LO og NHOs krav er fortsatt de samme

  15. mai 2017 | Hordaland

  I Bergens Tidende 8. mai gjør Styret i Aksjonsgruppa for NY E16 Bergen - Voss NO oss en visitt under overskriften "Skremmende feilprioritering hos NHO og LO", og vi kan med en gang si at det utgangspunktet er vi selvsagt uenige i.

 7. Flere jobber sikrer velferden

  11. mai 2017, REVIDERT NASJONALBUDSJETT | Hordaland, Statsbudsjettet

  - Det er bra at regjeringen har samme mål som oss: flere jobber i privat sektor som skal sikre velferden fremover, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 8. Mulighetsbanken åpnet

  8. mai 2017 | Hordaland

  -En arbeidsledig er en for mye, sa byrådsleder Harald Schjelderup da han mandag formiddag åpnet "Mulighetsbanken"

 9. Hareide kritisk til Kårbøs Hordfast-vraking

  25. april 2017 | Hordaland

  – Det hjelper ikke E16 at Hordfast blir ytterligere forsinket, sier partileder Knut Arild Hareide (KrF). Med denne uttalelsen  mener NHO Hordaland at vi er tilbake der vi var, da fylkesordfører Anne Gine Hestetun konkluderte innspillet til NTP.

 10. Nedbemanning og permittering

  19. april 2017 | Hordaland

  Vet du hva som er lov og ikke lov?  NHO Hordaland inviterer nå til kurs om nedbemanningsregelverket fra A til Å.

 11. NTP 2018-2029: Bra ramme men svak fremdrift i Hordaland

  5. april 2017 | Hordaland

  Næringslivet på Vestlandet er fornøyd med totalrammen men stiller nå spørsmålstegn ved regjeringens handlekraft når det gjelder fremdrift. Hvor mistet regjeringen fokuset på de viktigste Hordalandsprosjektene, spør LO og NHO i Hordaland.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
17 >