- Gleder meg til å ta fatt på valgmøtene

Like sikkert som at de politiske partiene er i gang med valgkampen, er det at NHO i Hordaland inviterer til valgmøter mellom stortingskandidater og medlemsbedrifter.

#205

Fotograf: Moment Studio

Publisert 05.08.17

Vestlandet

Gjennom de neste to ukene skal NHO Hordaland avvikle 12 valgmøter, der de nye stortingspolitikere blir invitert til å bli bedre kjent med det mangslungne og innholdsrike næringslivet på Vestlandet.  Bedriftene dekker sentrale næringer og ulike deler av vår region.

- Næringslivet på Vestlandet har lagt bak seg en periode med store utfordringer. Behovet for omstilling er stort, derfor trenger vi en fremtidsrettet og framoverlent næringspolitikk. Det er helt avgjørende at næringslivet har rammebetingelser som gjør omstillingen mulig, sier regiondirektør i NHO Hordaland, Tom Knudsen.

Hva er nøkkelen til fortsatt vekst og utvikling på Vestlandet?
- Det er nettopp det vi spør bedriftene om, forklarer Knudsen.  I de næringspolitiske valgmøtene inviteres bedriftene til å redegjøre for ikke bare virksomheten sin, men også de utfordringene den står overfor og hvilke muligheter de ser framover.  Vi ønsker å gi stortingspolitikerne som nå skal inn i en ny periode god innsikt og kjennskap til hvordan de kan bidra til å realisere muligheter og løse bedriftenes utfordringer, sier Knudsen.

Til møtene er politiske parti med kandidater til Stortinget invitert, og kandidatene gir positive tilbakemeldinger på at dette er nyttige arrangement.

-Rett og slett gleder meg

Både sjømatnæringen, industri, reiseliv, teknologi, samferdsel, bygg og anlegg og selvsagt olje og gassnæringen er tema for møtene som arrangeres i hele Hordaland.  I løpet av de neste dagene blir det næringspolitiske møter både i Bergen, på Voss, i Hardanger, i Sunnhordland og på Sotra.

- Jeg ser fram å vise stortingskandidatene hvilke muligheter som ligger på Vestlandet.  Dette blir møter med fokus på verdiskapning, arbeidsplasser, rammebetingelser og ikke minst muligheter for regionen.  Jeg rett og slett gleder meg til å ta fatt, og vise fram hvilke muligheter vi har,  sier regiondirektøren foran høstens første møte på mandag.