3 deltakere fra Global Future i Hordaland er kåret til Top 10 – Internasjonal kvinne eller mann!

NHO Hordaland vil gratulere Selamawit Jimma, Hiwa Målen og Belen Birkenes med kåringen! NHO er utrolig stolt over at de har fått prisen. I kriteriene for tildelingen står det at prisen går til personer som er bosatt i Norge, men som ikke er født her. De må ha vist godt lederskap enten faglig, formelt, innovativt eller inspirerende.

Foto: fra venstre: Selamawit Jimma, Hiwa Målen og Belen Birkenes.

Foto: fra venstre: Selamawit Jimma, Hiwa Målen og Belen Birkenes.

Publisert 13.05.15

Vestlandet

Selamawit er opprinnelig fra Etiopia og gjennom en tøff vei som alenemor uten utdannelse er hun nå pedagogisk leder i en barnehage og har tatt utdannelse i pedagogikk. Hiwa kommer fra Kurdistan, har tatt Master og PhD grad i Norge og er nå  porteføljeleder i Aker Solutions. Belen hadde sin utdannelse som jurist fra Spania, men kom til Norge uten fast jobb, har gjort karriere i et ingeniørtungt miljø i Aker Solutions og er i dag Area Manager Quality Assurance.

Vi har spurt prisvinnerne hva kåringen betyr for dem, Hiwa sier: - det kjennes utrolig godt og er en bekreftelse på at min person og måten jeg er på også fungerer i Norge.

Vi drister oss også til å spørre hva Global Future har betydd for deres personlige og karrieremessige utvikling. Uten å nøle sier Hiwa – Det har vært avgjørende! Det har ført til større selvtillit, gitt meg en bedre karriereutvikling og ikke minst gitt meg et mye bredere nettverk. Belen er enig og legger til at hun er utrolig takknemlig for at hun har fått være med i Global Futureprogrammet og at det også har gitt henne en mye bedre forståelse for det norske arbeidslivet.

For å se alle vinnerne se:

http://www.thetop10.no/