Vant slaget i Bergen

Gerardo Arauzo er en av deltakerne i Global Future-programmet i Bergen. Nylig vant han og hans team førsteplassen i Global Startup Battle, med det kartbaserte verktøyet GenYmaps. Teamet går nå videre til den internasjonale finalen.

Teamet som vant Global Startup Battle i Bergen: Gerardo Alfredo Arauzo Soria, Dino DaVinci, Lene Larsen, Jørgen Engen Napstad, Anna Borovova og Jørgen Eriksson.

Teamet som vant Global Startup Battle i Bergen: Gerardo Alfredo Arauzo Soria, Dino DaVinci, Lene Larsen, Jørgen Engen Napstad, Anna Borovova og Jørgen Eriksson.

Publisert 06.12.13

Hordaland, Global Future

Konkurransen er en workshop som arrangeres samtidig 200 steder i verden. Hvert team som deltar utvikler prototyper av ideer, forretningsmodeller og strategier for å komme inn på markedet. Global Startup Battle er sponset av Google, Amazon, Coca  Cola og GO.

GenYmaps
Gerardo Arauzo og hans team vant førsteprisen i Bergen for GenYmaps. Forretningsideen er et kartbasert grafisk verktøy som automatisk foreslår egendefinerte ønsker om fritidsaktiviteter i den byen du befinner deg. - Verktøyet er genialt når du er på reise, for å unngå at du går glipp av "whats on" i den byen du befinner deg. Verktøyet er tilpasset web og det er utviklet en app for smarttelefoner, sier Gerardo Arauzo.Teamet hans går nå videre til den internasjonale finalen av Global Startup Battle.

Du kan se konseptet GenYmaps via filmsnutten på Global Startup Battles nettside

Gerardo Arauzo jobber som seniorkonsulent i ABB. Han er utdannet sivilingeniør i telekomunikasjon fra tidligere Sovjetunionen og Master of Technology Management (MTM) ved MIT Sloan i USA, NTNU og NHH. Han snakker spansk, russisk, engelsk og norsk.  

Global Future, Bergen
Gerardo Arauzo er med i Global future 2 som pågår nå. Kullet startet opp i februar 2013 og er ferdig juni 2014. - Der er flere i Global Future-gruppen som har entrepenørskap i magen, sier prosjektleder for Global Future Bergen, Elisabeth Jebsen Marek. - Tidligere i år møtte gruppen professor ved NHH, Tor Aase Johannessen, der han snakket om entrepenørskap og gründervirksomhet. Johannesen er veldig imponert over gruppens kompetanse, ideer, arbeidskapasitet og pågangsmot, sier Marek. 

Kontakt oss

Elisabeth Jebsen Marek

Prosjektleder

elisabeth.jebsen.marek@nho.no
Mobil
90556501