Hareide kritisk til Kårbøs Hordfast-vraking

– Det hjelper ikke E16 at Hordfast blir ytterligere forsinket, sier partileder Knut Arild Hareide (KrF). Med denne uttalelsen  mener NHO Hordaland at vi er tilbake der vi var, da fylkesordfører Anne Gine Hestetun konkluderte innspillet til NTP.

#205

Fotograf: Mona Hovset

Publisert 25.04.17

Vestlandet

- Hvis fylket står på det vi var enig om, inntil partene måtte bli enig om noe annet, så er vi med Knut Arilds mellomkomst i så tilfelle klar for å komme til bordet om ønskelig, sier regiondirektør Tom Knudsen etter Hareide sitt utspill i Bergens Tidende.


Han legger til at LO har vært på høringen på Stortinget i dag, og fremmet bl.a. Hordfast, slik at det ikke skal såes tvil om viktigheten for arbeidslivet. I morgen skal NHO i høringen og kommer til å fremme både Storasambandet, Hordfast, E16 Arna - Stanghelle og Ringvei Øst, inkl. Nordhordalandstunnelen og bymiljøavtalen for Bergen, hvis det blir spørsmål vedrørende Hordaland og næringslivet.
NHO har til og med forslag hvordan alle disse prosjektene kan få oppstart i første periode, forutsatt at det er mulig planmessig uten å skyve ut andre prosjekter. Og da er det det vi må jobbe for, avslutter Knudsen.Regiondirektør NHO Hordaland, Tom Knudsen.