Ny runde med Female Future

NHO starter et nytt program Female Future på Vestlandet høsten 2014. Søknadsfristen er satt til 1. september.

Publisert 25.08.14

Hordaland, Female Future

Programmet kan ta opp 26 kvinnelige ledertalenter og omfatter fylkene Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. 

- Female Future- programmet har på alle måter stått til forventningene mine, sier Katrine Bøckmann, økonomidirektør for region vest i Amedia. Hun har vært en av 26 deltakere på Female Future programmet som avsluttes i august i år

Katrine Bøckmann, økonomidirektør for region vest i Amedia, forteller at hun har hatt godt utbytte av Female Future-programmet. 

 

- Jeg har blitt kjent med mange spennende damer, og har gjennom disse bekjentskapene lært mye både om meg selv og relasjoner med andre, forteller Bøckmann. - Både styrekompetanse, ledelse- og retorikkdelene har vært veldig interessante og lærerike, og har på hver sin måte bidratt med ny innsikt og inspirasjon. Programmet kan varmt anbefales.

Det er bedriftenes ledelse som velger ut søkere med potensial for lederoppgaver og styreverv. Hver bedrift kan søke med inntil to deltakere per år. Kandidaten/e søker personlig med eget søknadsskjema. Dette finner du her: https://event.nho.no/skjema/?event=3078

Bøckmanns sjef og adm. direktør i Bergensavisen, Veslemøy Fredriksen, har selv deltatt på Female Future i 2008.

- Utbyttet fra Female Future var bra, spesielt det faglige innholdet som handlet om styrearbeid, forteller Fredriksen.      

- På den tiden hadde jeg akkurat fått mitt første styreverv, og jeg trengte mer formell kunnskap om aksjelov og praktisk styrearbeid. Det er positivt at NHO tilbyr et komprimert utviklingsprogram for unge kvinnelige ledertalenter. Vi kommer til å benytte tilbudet i fremtiden også.