Satser på Voss

-Vi opplever stor pågang fra bedriftene. Voss er full av gode medlemsbedrifter som tar samfunnsansvar, og ser på Ringer i vannet som en måte å styrke sitt eget lokalmiljø, sier Ragnhild Friis-Ottessen. Hun er prosjektleder i Hordaland.

Bilde: 3 kokker Voss AS der Svanhild Tvilde, KAM hos Kveik og Trond Storheim fra tre Kokker signerte.

Bilde: 3 kokker Voss AS der Svanhild Tvilde, KAM hos Kveik og Trond Storheim fra tre Kokker signerte.

Publisert 05.09.14

Hordaland, Ringer i vannet

Viktig på Voss er attføringsbedriften Kveik AS. Kveiks hovedmål er å gjøre det mulig for mennesker å avklare arbeidsevne og eventuelt gjøre et nytt yrkesvalg og komme tilbake i arbeid. Kveik har fokus på intern jobbtrening, samt utplassering og oppfølging av arbeidssøkeren hos eksterne arbeidsgivere.

-Kveik har allerede god kontakt ut mot næringslivet, men ved å formalisere avtalene blir det lettere for dem å identifisere behovene for arbeidskraft. For bedriftene blir Ringer i Vannet en påminnelse om Kveik som samarbeidspartner i rekrutteringsprosessen, sier Ragnhild Friis-Ottessen.

Byggmester J. E. Øvsthus AS går foran. Ole Jonny Opkvitne fra Kveik AS og Sjur Hermann Rørlien fra J.E. Øvsthus signerte nylig avtale om å satse på Ringer i vannet. Det samme gjorde 3 kokker Voss AS der Svanhild Tvilde, KAM hos Kveik og Trond Storheim fra tre Kokker signerte (se bildet under).

Svanhild Tvilde forteller at bedriftene på Voss nå har begynt så smått å spørre hverandre om de er Ringer i Vannet bedrifter, så her er det god drahjelp fra et engasjert næringsliv.

-Som prosjektleder syns jeg det er enormt motiverende å høre at hovedutfordringen er å nå rundt til alle bedriftene som har lyst å skrive samarbeidsavtale, sier Friis-Ottessen. Andre bedrifter som har signert på Voss er Byggmester Møen og Saue, Oppheim Resort og Post Nord avdeling Voss.

Kontakt oss