Tusen paller i døgnet

Tusen paller i døgnet skal ut til alle Remas butikker Hordaland og Sogn og Fjordane. Det skal nå gi spennende jobber gjennom Ringer i vannet.

Publisert 28.09.16

Vestlandet

NHO Hordaland kunne denne uken ønske Rema distribusjon hjertelig velkommen til Ringer i Vannet.

Hvert døgn forlater 1000 paller Remas lager i Hylkje. De er fullastet med varer som skal til samtlige Rema 1000 butikker i Hordaland og Sogn og Fjordane. Her er aktivitet 24 timer i døgnet. Hver pall gjøres klar av personalet på lageret. Trucker kjører ustanselig mellom hyllene i imponerende tempo.

- For Ringer i vannet er dette en spennende arbeidsplass, sier Ragnhild Friis-Ottessen som har ansvar for Ringer i vannet i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.
- Vi får en vinn-vinn situasjon. Vi kan både finne kompetent arbeidskraft og bistå mennesker som står utenfor det ordinære arbeidslivet tilbake i lønnet arbeid, sier Trond Eikeland, daglig leder og Ida Margrete Ryssdal, personalsjef i Rema distribusjon. Rema distribusjon har god erfaring med å rekruttere folk med hull i CV-en, gjennom NAV og lokale arbeids og inkluderingsbedrifter.

- Vi har fått mange gode medarbeidere på denne måten, og ser bare gode grunner til å inngå en avtale med Ringer i Vannet" sier Trond under signering av avtalen denne uken.


Trond Eikeland, daglig leder og
Ida Margrete Ryssdal, personalsjef i Rema distribusjon.