Artiklar frå bedriftsbesøk

 1. EU på vei mot et moderne transportsystem

  18. mai 2018 | Internasjonalt

  Denne uken ble EUs tredje mobilitetspakke fremlagt, Theresa May lufter forslag om mulig tollavtale, og det har vært toppmøte i Sofia.

 2. Turist i eget fylke 26. - 27. mai

  18. mai 2018 | Vestfold og Telemark

  Herlige spesialtilbud på opplevelser, attraksjoner, overnatting og bespisning. En enestående anledning til å besøke attraksjoner og steder en har hørt om eller spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt tid til å stikke innom

 3. Ung leder fra Innlandet nominert

  16. mai 2018 | Innlandet

  Hvem blir NHO Reiselivs "unge ledertalent"? Ådne Skurdal, 34 år, hotelldirektør Quality Hotel Strand er blant de nominerte.

 4. Stortinget sier ja til personvernlov

  16. mai 2018 | Næringsjus

  Stortingets justiskomité går inn for at EUs regler om personopplysninger (den såkalte GDPR) skal gjelde i Norge, slik Regjeringen har foreslått.

 5. Handel sikrer arbeidsplasser i hele Norge

  15. mai 2018 | Innlandet

  Få land er så avhengig av handel med andre land som Norge. Vi er en liten, åpen økonomi, som har alt å vinne på åpne handelskanaler og tette relasjoner med våre handelspartnere.

 6. Felles krafttak mot arbeidslivskriminalitet

  15. mai 2018 | Innlandet

  Arbeidslivskriminalitetens omfang anslås til å være på om lag 28 milliarder kroner på landsbasis. Dette er regelrett ran av fellesskapet. Kronikk av Jon Kristiansen.

 7. Kraftsatsing på E6 frem til Øyer

  15. mai 2018 | Innlandet

  Nye veier øker tempoet i utbyggingen og kjører frem strekningen E6 Moelv – Øyer. - For NHO Innlandet er dette en gledelig nyhet, sier regionsdirektør Jon Kristiansen.

 8. EU legg fram tredje mobilitetspakke

  15. mai 2018 | Internasjonalt

  Denne veka kjem EU si tredje transportpakke, og Europaparlamentet lar ungdom reise gratis for å utforske kontinentet!

 9. Revidert: - CO2-håndtering tilbake på sporet igjen

  15. mai 2018, REVIDERT: | Statsbudsjettet

  - NHO er glad for at fullskalaprosjektet for CO2-håndtering er tilbake på sporet igjen, sier NHO-direktør Ole Erik Almlid. - Nå trengs full fremdrift mot investeringsbeslutning i inneværende stortingsperiode.

 10. Slik blir du lærebedrift

  14. mai 2018 | Agder

  Sørlandsk næringsliv har lang tradisjon for å ta inn lærlinger. Samtidig vet vi at morgendagens arbeidsliv har et stort behov for fagarbeidere. Derfor er vi læreplassjeger som jakter etter enda flere lærebedrifter og læreplasser i Agder.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
304 >