Artiklar frå bedriftsbesøk

 1. InterCity – hva nå?

  21. februar 2018 | Innlandet

  Kun seks måneder etter at Stortinget vedtok tidenes mest ambisiøse transportplan, er det nå stor usikkerhet om planen kan gjennomføres som planlagt.

 2. Forsinket personvernlov?

  21. februar 2018 | Næringsjus

  Personvernordningen (GDPR) skal gjelde i hele EØS-området fra 25. mai 2018. Kan Norge bli forsinket?

 3. – Et forbud mot innleie gjør det umulig for norske bedrifter

  21. februar 2018 | Arbeidslivspolitikk

  Tore Bakke i Bravida er opptatt av å sikre kompetanse og konkurransedyktighet i et opphetet byggemarked. Han brenner for lærlingeordningen, likevel mener han muligheten for innleie er helt nødvendig for å kunne ta på seg store prosjekter i Norge.

 4. NTNU-evaluering

  20. februar 2018

  - 80 prosent av de som får prøve seg i jobb gjennom Ringer i Vannet blir ansatt. Dette kan beskrives som en suksess, sier forsker Jan Tøssebro. Han har ansvar for en NTNU-rapport som evaluerer ordningen.

 5. NHO Europanytt 20.02.2018

  20. februar 2018 | NHO Brussel

  Denne veka er det komitemøte i parlamentet, og dei 27 regjeringssjefane i EU møter kvarandre til uformelt rådsmøte. Det er framleis knytt stor spenning til utfallet av Brexit-forhandlingane, og kommisjonen skipar til EU Industry Day for å diskutere utfordringar i notida og meisle ut løysingar for framtida.

 6. Håndverksfagene tilbake til fremtiden

  19. februar 2018 | Innlandet

  Ungdomsskoleelever i Innlandet kan i løpet av noen få år velge et helt nytt valgfag. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen.

 7. NHO inviterte til frokostdebatt om Europas fremtid og slaget om Brexit.

  19. februar 2018 | NHO Brussel

  NHO inviterte til frokostdebatt om Europas fremtid og slaget om brexit. Leder av NHOs Brusselkontor, Ingebjørg Harto, sammen med Europaparlamentariker Olle Ludvigsson fra svenske Socialdemokraterna og Michael Tetzschner (H), fraksjonsleder i Utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget og Svein Roald Hansen (Ap), leder Stortingets delegasjon til EFTA og EØS, ga sitt syn på prosessen videre for UKs uttreden av EU og hvordan det vil kunne påvirke videreutviklingen av EU og for Norge sitt forhold til UK og EU i som en lite, åpen og eksportorientert økonomi i en globalisert verdensøkonomi.

 8. NHO Europanytt 16.02.2018

  16. februar 2018 | NHO Brussel

  Denne uken har Boris Johnson holdt tale om sin visjon for Storbritannias tilknytning til EU etter Brexit. Fishing for Leave ønsker ikke noen overgangsordning for Storbritannia, da de søker andre, mer attraktive avtaler for fiskerinæringen. Europakommisjonen utforsker alternativene for prioriteringene i sitt nye langtidsbudsjett.

 9. Finn din neste medarbeider her

  16. februar 2018 | Buskerud

  Nav og NHO Buskerud samarbeider om en pilot i Drammen for Hurtigsporet. Målet er å skaffe bedriftene kvalifisert arbeidskraft, samtidig bidra til at flyktninger som står nærmest arbeidslivet, raskere kommer ut i jobb. Nå inviterer vi interesserte bedrifter til en speedating av potensielle kandidater.

 10. Håndverksfagene tilbake til framtiden

  16. februar 2018 | Buskerud

  Teknologiskiftet og fokuset på teoretiske og digitale ferdigheter har over tid trukket et glemselens slør over de praktiske disiplinene i grunnskolen. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen. Dette er gledelig og en helt riktig satsning som NHO har arbeidet for lenge

 11. Håndverksfagene tilbake i skolen

  16. februar 2018 | Oslo og Akershus

  -Regjeringen vil satse på praktiske fag i grunnskolen. Dette har NHO arbeidet for lenge, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus

 12. Dette er lønnsoppgjøret 2018

  15. februar 2018 | Lønnsoppgjøret

  I 2018 skal vi gjennomføre et hovedoppgjør, noe som betyr at det kan forhandles om både lønn og andre endringer i tariffavtalene.

 13. Fylkesmeisterskap i yrkesfag

  15. februar 2018 | Vestlandet

  Onsdag 14. februar gjekk Fylkesmeisterskapen i yrkesfag av stabelen i Sogn og Fjordane. Årets vert var Sogndal vidaregåande skule, og hadde samla rekordmange deltakarar. Heile 133 engasjerte yrkesfagelevar frå 8 skular skulle konkurrere i 20 ulike fag.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
320 >