Artiklar frå bedriftsbesøk

 1. Høyere avgift presser verdiskaping ut av landet

  23. november 2017 | Statsbudsjettet

  - Den kraftige økningen av avgiften på godteri og brus på over 50 prosent gjør lite for folkehelsen, men den flytter norsk verdiskaping ut av Norge, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 2. Jenter og teknologi

  23. november 2017 | NHO Arktis

  Kjære foreldre og foresatte. Dere er viktige rådgivere når din ungdom skal velge utdanning. Men bare 3 av 10 av dere mener dere har god nok kunnskap om teknologiutdanning til å gi gode utdanningsråd.

 3. Viktig budsjett for vekst

  23. november 2017 | Oslo og Akershus

  NHO Oslo og Akershus er svært fornøyd med at regjeringens budsjettavtale slår fast at maskinskatten skal fjernes.

 4. Roser partiene for fjerning av maskinskatten

  23. november 2017 | Møre og Romsdal

  Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten og prioritere norske arbeidsplasser, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 5. Utfordret leverandørene til å samarbeide og videreutvikle

  23. november 2017 | Buskerud, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling, Leverandørutvikling

  Dialog i alle varianter skapte stort engasjement når Nye Asker utfordret leverandørene på hvordan digitale løsninger kan styrke og effektivisere administrasjon, læring og samhandling i oppvekstsektoren.

 6. Arbeidsplasser sikrer velferden

  22. november 2017 | Vestlandet

  - Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten, regiondirektør Tom Knudsen, NHO Vestlandet og roser de fire partiene.

 7. Roser partiene for fjerning av maskinskatten

  22. november 2017 | Statsbudsjettet

  Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten og prioritere norske arbeidsplasser, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 8. Månedens bedrift er Mathiesen-Atna

  22. november 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Mathiesen – Atna AS er en familiebedrift som ble etablert i 1893. Med basis i egen eiendom drives skogbruk samt utleie av jakt og hytter/koier.

 9. Sammen mot seksuell trakassering

  22. november 2017 | Arbeidslivspolitikk, Oslo og Akershus

  NHO Reiseliv og Fellesforbundet lanserer en felles kampanje «#notonthemenu» for å bekjempe seksuell trakassering på norske serverings- og utesteder.

 10. Toppledere med positive innspill til NHO-sjefen

  22. november 2017 | Østfold

  Infotjenester var vertskap da NHO Østfold inviterte til møte mellom toppledere på tvers av bransjer i Østfold. Adm.direktør Kristin Skogen Lund i NHO møtte ivrige deltakere med stort engasjement, og fikk mange gode innspill.

 11. Månedens bedrift: Manoda

  21. november 2017 | NHO Arktis

  MANODA er 70 åringen som fornyer seg og stadig imponerer. De siste årene har de jobbet strategisk for å komme i posisjon for leveranser til olje- og gass markedet samtidig som de fikk prisen for årets IA-bedrift.

 12. Flere jenter må velge teknologi og realfag

  21. november 2017 | Prosjekter, Trøndelag

  En ny undersøkelse viser at både jenter og deres foreldre har liten oversikt over mulighetene en teknologiutdanning gir. I dag var 400 jenter i 9. og 10. klasse ved flere ungdomsskoler i Trøndelag samlet for å lære og for å bli bli motivert til å velge annerledes.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
335 >