• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Det er påske, sol og høytid for langreisende. I år kan påsketurister langs E6 i Gudbrandsdalen legge inn et stopp på Vinstra for å strekke benene og fylle magene. I februar åpnet John Tømte, Morten Stenberg og Øyvind Frich ny veikro på Vinstra. Besøkstallene er allerede over all forventning. Ikke helt tilfeldig, mener daglig leder Øyvind Frich.
  Utvider langs E6 på Vinstra
  10. april 2017

  Det er påske, sol og høytid for langreisende. I år kan påsketurister langs E6 i Gudbrandsdalen legge inn et stopp på Vinstra for å strekke benene og fylle magene. I februar åpnet John Tømte, Morten Stenberg og Øyvind Frich ny veikro på Vinstra. Besøkstallene er allerede over all forventning. Ikke helt tilfeldig, mener daglig leder Øyvind Frich.

 • Medias omtale av Nasjonal transportplan 2018-2029 er noe preget av enkeltutspill. Dermed kan det være vanskelig å forstå helheten for Innlandet. Her er et raskt overblikk fra oss.
 • Inn og ut av småjobber og inn og ut av NAV. Selv med mer enn 100 sendte jobbsøknader var det lite respons fra arbeidsgivere når Viktor og Geir gikk arbeidsledige i mer enn to år. Så ble de sendt til MjøsAnker. Da kom de ut i jobb etter mindre enn en måned.
  Med fast jobb smiler livet igjen
  3. april 2017

  Inn og ut av småjobber og inn og ut av NAV. Selv med mer enn 100 sendte jobbsøknader var det lite respons fra arbeidsgivere når Viktor og Geir gikk arbeidsledige i mer enn to år. Så ble de sendt til MjøsAnker. Da kom de ut i jobb etter mindre enn en måned.

 • I går kunne du lese om ny eiendomsskatt på inventar i private hjem. Det var heldigvis bare en morsom spøk. Men selv om privatfamilier kan smile og senke skuldrene, er skatten dessverre en mindre morsom realitet for mange bedrifter.
  Ja, det var en aprilsnarr, men budskapet var alvor
  2. april 2017

  I går kunne du lese om ny eiendomsskatt på inventar i private hjem. Det var heldigvis bare en morsom spøk. Men selv om privatfamilier kan smile og senke skuldrene, er skatten dessverre en mindre morsom realitet for mange bedrifter.

 • Eiendomsskatten som tidligere kun har gjeldt for bedrifter er nå også på vei inn i private hjem. Tidligere ligningssjef Frode Berntsen forstår at skatten kan være en fin inntektskilde for kommunene, men han oppfordrer samtidig beslutningstakerne til å tenke på privatfamilienes økonomi.
  Ny eiendomsskatt kan ramme mange familier i Innlandet
  1. april 2017

  Eiendomsskatten som tidligere kun har gjeldt for bedrifter er nå også på vei inn i private hjem. Tidligere ligningssjef Frode Berntsen forstår at skatten kan være en fin inntektskilde for kommunene, men han oppfordrer samtidig beslutningstakerne til å tenke på privatfamilienes økonomi.

 • Det er ikke lenger bare en plikt - bærekraft er et økende krav fra kundene. Derfor drar Visit Lillehammer lasset for å gjøre Lillehammer & Gudbrandsdalen til en bærekraftig destinasjon.
  Nå blir reiselivet i Innlandet bærekraftig!
  26. mars 2017

  Det er ikke lenger bare en plikt - bærekraft er et økende krav fra kundene. Derfor drar Visit Lillehammer lasset for å gjøre Lillehammer & Gudbrandsdalen til en bærekraftig destinasjon.

Aktuelt

Kontakt

Åge Skinstad

Regiondirektør

NHO Innlandet

age.skinstad@nho.no
Mobil
48058057
Frode Berntsen

Advokat

NHO Innlandet

frode.berntsen@nho.no
Mobil
90576983
Linn Alicia Slora Kristiansen

Rådgiver

NHO Innlandet

lask@nho.no
Mobil
41231669
Ingunn Hermansen

Rådgiver

NHO Innlandet

ingunn.hermansen@nho.no
Mobil
41608080
Kjersti Granaasen

Rådgiver

NHO Innlandet

kjersti.granaasen@nho.no
Telefon
48052856
Ingvild Bergersen

Trainee

NHO Innlandet

ingvild.bergersen@nho.no
Mobil
92895757
Gerd Kjølstad

Bedriftsrådgiver

NHO Innlandet

gerd.kjolstad@nho.no
Mobil
95853950
Stein Åge Granlund

Regionsjef Nelfo

Hedmark og Oppland

steinag@nelfo.no
Mobil
922 56 205
Evy Sunde

Distriktssjef

Innkjøpskjeden Hedmark og Oppland

evy.sunde@nhoreiseliv.no
Mobil
907 76 514