• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Ungdomsskoleelever i Innlandet kan i løpet av noen få år velge et helt nytt valgfag. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen.
  Håndverksfagene tilbake til fremtiden
  19. februar 2018

  Ungdomsskoleelever i Innlandet kan i løpet av noen få år velge et helt nytt valgfag. Regjeringen varsler nå en satsing på praktiske fag i grunnskolen.

 • 28 milliarder kroner. Det er summen som fellesskapet svindles for årlig. Arbeidslivskriminalitet er et ran fra felleskapet.
  Svart arbeid raner fellesskapet
  6. februar 2018

  28 milliarder kroner. Det er summen som fellesskapet svindles for årlig. Arbeidslivskriminalitet er et ran fra felleskapet.

 • - Dette er store summer som kunne blitt benyttet til fellesgoder som barnehager, skoler, eldrehjem, veier etc., sier Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO.
  28 milliarder rett i vasken
  1. februar 2018

  - Dette er store summer som kunne blitt benyttet til fellesgoder som barnehager, skoler, eldrehjem, veier etc., sier Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO.

 • Ecosør er en entreprenørbedrift lokalisert på Espern-området i Hamar. Daglig leder Jon Olav Bråten satser stort på lærlinger, og mener at dette er "vinn-vinn" både for lærling og bedrift.
  Månedens bedrift: EcoSør AS
  31. januar 2018

  Ecosør er en entreprenørbedrift lokalisert på Espern-området i Hamar. Daglig leder Jon Olav Bråten satser stort på lærlinger, og mener at dette er "vinn-vinn" både for lærling og bedrift.

 • Denne uken inviterer arbeidslivets parter til klimadugnad. Vi gjør det med utgangspunktet i at et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen.
  LO og NHO - sammen for bedre klima
  16. januar 2018

  Denne uken inviterer arbeidslivets parter til klimadugnad. Vi gjør det med utgangspunktet i at et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen.

 • Bare fem år etter forrige gang, har Vang skiløperforening på Hamar igjen fått det ærefulle oppdraget med å være vertskap for folkefesten. Dette skaper et glødende engasjement i lokalt næringsliv!
  Næringslivet jubler for ski NM på Gåsbu
  12. januar 2018

  Bare fem år etter forrige gang, har Vang skiløperforening på Hamar igjen fått det ærefulle oppdraget med å være vertskap for folkefesten. Dette skaper et glødende engasjement i lokalt næringsliv!

Aktuelt

Kontakt

Roald Gulbrandsen

Regiondirektør

NHO Østfold

roald.gulbrandsen@nho.no
Mobil
+4791369564
Frode Berntsen

Advokat

NHO Innlandet

frode.berntsen@nho.no
Mobil
90576983
Linn Alicia Slora Kristiansen

Rådgiver

NHO Innlandet

lask@nho.no
Mobil
41231669
Kjersti Granaasen

Rådgiver

NHO Innlandet

kjersti.granaasen@nho.no
Telefon
48052856
Gerd Kjølstad

Bedriftsrådgiver

NHO Innlandet

gerd.kjolstad@nho.no
Mobil
95853950
Stein Åge Granlund

Regionsjef Nelfo

Hedmark og Oppland

steinag@nelfo.no
Mobil
922 56 205
Evy Sunde

Distriktssjef

Innkjøpskjeden Hedmark og Oppland

evy.sunde@nhoreiseliv.no
Mobil
907 76 514