Gå en tur og knytt kontakter

En dialog som kan være inngangsdøren til et nytt samarbeid for deres bedrift?

Kjære bedriftsmedlemmer, Gå for næringslivet i Innlandet!

Hvorfor knytte kontakter?
- For å oppdage nye muligheter trenger vi nye impulser.
- For å gjennomføre noe nytt trenger vi nye kontakter.

Stort sett alt vi gjør i jobbsammenheng er avhengig av gode kontakter. Vi gjør forretninger med folk vi stoler på, men for å ha tillit til hverandre må vi treffe hverandre først.

Viktig for næringsutviklingen
I NHO ønsker vi at våre medlemmer skal knytte kontakter på tvers i regionen og på tvers av næringer. - "Gå for næringslivet" er et tiltak vi har veldig god erfaring med i NHO-fellesskapet, konstaterer regiondirektør Åge Skinstad. Flere NHO-medlemmer har uttalt at gåmøtene har vært starten på videre dialog med forretningsforbindelser eller politikere. Nå tar vi dette til Innlandet.  

Tar du utfordringen? Med en ny møte-vri får politikere mulighet til å møte næringslivet, og personer fra næringslivet får møte politikere. Delta på en kort, inspirerende gåtur, hvor dere kan dele erfaringer fra hverdagen og utveksle tanker og ønsker for næringsutviklingen i Innlandet. Det kan være starten på noe nytt for deres bedrift. 
 
Frokost: 07.30
Gåtur med kaffe: 07.50 – 08.20
Nettverksduggur’n: 08.30-11.00

Denne gang etterfølges møtet av «Nettverksduggur’n» på Grand Hotell, hvor folkehelsen står på agendaen. Nettverksduggur’n arrangeres av Kreftforeningen i samarbeid med NHO Innlandet. Her møtes næringsliv, politikere, offentlige planleggere og frivilligheten, til dialog og foredrag om folkehelse. Hva er næringslivets rolle? Hva er kommunenes og politikernes rolle? Hva kan vi få til i samhandling?  
 
Påmelding til «Gå for næringslivet» og «Nettverksduggur’n» gjøres separat. Vi håper å se så mange som mulig til både gåtur og nettverksmøtet.