Regiondagen, dagen før NHO Reiselivs årskonferanse

På årskonferansen vil vi vise hvordan reiselivet i Norge arbeider for å bli bærekraftig. Regiondagen holdes dagen før NHO Reiselivs årskonferanse. Delta for å få med deg leverandørmessen, prøve lokale aktiviteter på Lillehammer og en eventyrlig aften på kvelden.

Fotograf: Hilde Veum

To dager med innsikt, nettverksbygging, underholdning og morsomme aktiviteter

Totalt varer konferansen i to dager. Dag én er selve regiondagen hvor deltakere kan få innsikt i det som skjer på Innlandet, prøve Innlandsaktiviteter og oppleve en "Eventyrlig aften" fyllt med Innlandskultur.

Se fullt program her

Regiondagen

Dagen starter med innkjøpsmessen ("Innkjøpsdagen"), hvor innkjøpere og leverandører møtes. Her er det rom for å utforske gode produkter og nyte nye smaker.

Mer info om innkjøpsdagen her

Vil du prøve en Lillehammer-aktivitet?
Mellom klokken 16 og 18 på dag én kan du prøve trillebårskiskyting og vannsprettert på Birkebeinerstadion, Lillehammer Olympiske bob- og akebane, 100-årsstøvler på Maihaugen eller fottur til hoppbakken.

Les mer om aktivitetene her

Dagen avsluttes med eventyrlig aften. Opplev Innlandet med treretters lokal mat og kulturelle innslag fra Peer Gynt og Ung i Valdres.

Ta buss og tog!

Vi har satt opp GRATIS TRANSPORT til Lillehammer! Fra Oslo og Gardermoen har vi reservert tre vogner hos NSB (det serveres frokost på toget). Fra Trysil, Elverum og Hamar går det buss.

Les mer om gratis tog og buss her

Kan jeg være med?

Alle som jobber i en av NHO Reiselivs medlemsbedrifter er hjertlig velkomne til å delta på alle arrangementene, begge dagene.
Ikke en del av NHO Reiseliv? Innkjøpsdagen er åpen for alle, bli med for å lære mer om NHO Reiseliv og oppleve hva norske leverandører har å by på.