Nyheter

 1. "Jobbskaperne" er livsviktige for Innlandet

  26. juli 2017 | Innlandet

  De  tar risiko og jobber døgnet rundt. De starter og driver bedrifter rundt omkring i store og små lokalsamfunn. Det er de som skaper jobbene våre.

 2. Full aktivitet i Totenvika i sommer

  11. juli 2017 | Innlandet

  Med utgangspunkt i naturskjønne omgivelser i Totenvika har de skapt verdier for både turister og lokalt næringsliv.

 3. Simon oppfylte en drøm da han valgte byggfag

  5. juli 2017 | Innlandet

  Han «sov gjennom ungdomsskolen». Så startet han på studiespesialiserende, men innså at han måtte prøve noe annet. I mai kunne Simon juble over å ha tatt fagbrev i bygg.

 4. Månedens bedrift er Multi-Bygg i Brumunddal

  5. juli 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Lokal byutvikling, lokal vekst og lokalt engasjement er stikkordene som beskriver dem. Multi-Bygg AS har ordrereserver godt ut i 2018, men daglig leder lar allikevel ikke arbeidsmengden gå på bekostning av bedriftens engasjement i nærmiljøet.

 5. Kan VR-teknologi gjøre matte kult?

  4. juli 2017 | Innlandet

  «Plutselig står jeg bak et kasseapparat. Jeg har en prisliste på venstre side og en stabel varer på høyre side. Så er det tur for å bla frem gangekunnskapene». Det er slik det føles å regne med VR-briller på.

 6. En verden av aluminium på Raufoss

  3. juli 2017 | Innlandet

  Åge Skinstad synes det er stas at en av Europas mest moderne bilfabrikker ligger i vår region. Med et besøk hos Neuman Aluminium blir vi introdusert for en verden av aluminium, innovasjon og moderne teknologi.

 7. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 8. Mjøskonferansen 2017

  22. juni 2017 | Innlandet

  Mjøsprisen gikk til The Gathering. Mjøskonferansen viste med sine mange gode innledere hvordan "framtiden er her".

 9. Fondet som skal bidra til innovasjon og vekst i Hedmark er bra

  12. juni 2017 | Innlandet

  - Vi har alt klart for å starte Norges første resirkuleringsanlegg for plast, vi mangler bare kapitalen. Gründerne i Vang som kan spare miljøet for utslipp tilsvarende 40 000 biler savner et lignende fond i Oppland.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
24 >