Nyheter

 1. Utvider langs E6 på Vinstra

  10. april 2017 | Innlandet

  Det er påske, sol og høytid for langreisende. I år kan påsketurister langs E6 i Gudbrandsdalen legge inn et stopp på Vinstra for å strekke benene og fylle magene. I februar åpnet John Tømte, Morten Stenberg og Øyvind Frich ny veikro på Vinstra. Besøkstallene er allerede over all forventning. Ikke helt tilfeldig, mener daglig leder Øyvind Frich.

 2. NHO Reiselivs årskonferanse på Lillehammer blir ellevillt!

  6. april 2017 | Innlandet

  På tide å melde seg på? Reiselivet er en av verdens raskest voksende næringer. På årskonferansen vil vi vise hvordan reiselivet i Norge arbeider for å bli bærekraftig. Vi løfter frem reiselivsaktører, leverandører, teknologi og mennesker som bidrar til et enda grønnere reiseliv.

 3. Med fast jobb smiler livet igjen

  3. april 2017 | Innlandet

  Inn og ut av småjobber og inn og ut av NAV. Selv med mer enn 100 sendte jobbsøknader var det lite respons fra arbeidsgivere når Viktor og Geir gikk arbeidsledige i mer enn to år. Så ble de sendt til MjøsAnker. Da kom de ut i jobb etter mindre enn en måned.

 4. Ja, det var en aprilsnarr, men budskapet var alvor

  2. april 2017 | Innlandet

  I går kunne du lese om ny eiendomsskatt på inventar i private hjem. Det var heldigvis bare en morsom spøk. Men selv om privatfamilier kan smile og senke skuldrene, er skatten dessverre en mindre morsom realitet for mange bedrifter.

 5. Ny eiendomsskatt kan ramme mange familier i Innlandet

  1. april 2017 | Innlandet

  Eiendomsskatten som tidligere kun har gjeldt for bedrifter er nå også på vei inn i private hjem. Tidligere ligningssjef Frode Berntsen forstår at skatten kan være en fin inntektskilde for kommunene, men han oppfordrer samtidig beslutningstakerne til å tenke på privatfamilienes økonomi.

 6. Nå blir reiselivet i Innlandet bærekraftig!

  26. mars 2017 | Innlandet

  Det er ikke lenger bare en plikt - bærekraft er et økende krav fra kundene. Derfor drar Visit Lillehammer lasset for å gjøre Lillehammer & Gudbrandsdalen til en bærekraftig destinasjon.

 7. Månedens Bedrift: Visit Sjusjøen

  24. mars 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Flere år på rad har Sjusjøen blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Men Sjusjøens suksess bunner i mer enn bare ski-glede. – Initiativrike lokale aktører er en av nøklene, mener daglig leder Tone Alterkjær. Hva har hun gjort for å bygge lokalt engasjement?

 8. Trives med å lede gutta

  23. mars 2017 | Innlandet

  Anita Hager (36) har nylig vært deltaker i Female Future og lært mye om det å være ung kvinnelige leder. – Flere kvinner må våge å følge lederdrømmen, oppfordrer Anita.

 9. Gjøviks-gründer tar underholdningsteknologi inn i industrien

  18. mars 2017 | Innlandet

  For tre år siden visste et fåtall av oss hva Virtual Reality (VR) var. Nå er det noe alle snakker om. Daglig leder i VIXEL på Gjøvik gir oss her en innføring i VR-teknologien og forklarer hvordan den vil påvirke bedriftene fremover.

 10. Ungdommen flytter fra Innlandet, hva kan vi gjøre?

  9. mars 2017 | Innlandet

  Innlandet huser et hav av spennende bedrifter. Skal bedriftene overleve må de klare, og tørre å tiltrekke seg ung kompetanse. NHO Innlandet bruker nå sosiale medier for å bygge bro mellom ungdom og etablert næringsliv.

 11. Det største hopp-Norge har sett på lang tid

  9. mars 2017 | Innlandet

  Innlandet fortsetter å vise seg som Norges mekka for vinterleker. Denne uken får Innlandet storslått besøk under X Games på Hafjell. Råskapen fortsetter når skihoppkonkurransen RAW Air kommer til Lillehammer uken etter.

 12. Gjør deg klar til årsmøte og næringstreff: Her er dokumentene

  7. mars 2017 | Innlandet

  Gjennom 2016 har vekst og optimisme preget bedriftene i Innlandet, og potensiale for videre vekst og utvikling er stort. Derfor kombinerer vi i år årsmøtet med næringstreff hvor fire innledere forteller om noen av våre muligheter.

 13. Nytt fôr gjør bonden, kua og miljøet en tjeneste

  2. mars 2017 | Innlandet

  De fleste vet at Innlandet har store tradisjoner innen landbruk. Færre er kanskje klar over at regionen huser flere av Norges beste bedrifter innen bioteknologi. NHO har uttalt at Innlandet kan ta ledertrøya i bioøkonomien. Strand Unikorn viser hvordan.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
24 >