Nyheter

 1. Prisvinnende smaker fra Innlandet på NHO Reiselivs innkjøpsmesse

  23. mai 2017 | Innlandet

  Vi er omringet av delikatesser fra hele Norge, og leverandører fra Innlandet er godt representert. På Innkjøpsmessen får leverandørene i NHOs innkjøpsordning vist frem mangfoldet i ordningen som er en av NHOs beste medlemsfordeler.

 2. Med bredbåndsdugnad kan flere få fiber!

  15. mai 2017 | Innlandet

  -Vi frykter et digitalt klasseskille mellom by og land i Norge, med mindre rammebetingelsene fra stat, fylke og kommuner bedres raskt. Det meddelte administrerende direktør i Eidsiva i en pressemelding forrige uke.

 3. EVRYs nye 25 millioners avtale får jubel!

  12. mai 2017 | Innlandet

  Den 28. April meddelte EVRY at Gausdal Landhandleri realiserer "Det digitale Landhandleri" ved hjelp av en 25 millioners avtale med EVRY. - Heldigvis er det mange som forstår at teknologien er en venn, mener Skinstad.

 4. Å si opp EØS-avtalen er som å tisse i buksa for å holde varmen

  4. mai 2017 | Innlandet

  Gjennom radio, TV, aviser og sosiale medier har vi den siste tiden vært vitner til en ny trend, blant annet representert av Brexit og ny president i USA. Trenden fronter splittelse og bygger skepsis for globalisering og fri handel. Her hjemme kommer dette til uttrykk når folk ønsker at Norge skal si opp EØS-avtalen.

 5. NHO-sjefen på storslått Innlandsbesøk

  29. april 2017 | Innlandet

  Fredag var verdens arbeidsmiljødag. NHOs administrerende direktør markerte dagen med bedriftsbesøk på Innlandet. Hun var imponert over innlandsbedriftenes innovasjonskraft.

 6. Utvider langs E6 på Vinstra

  10. april 2017 | Innlandet

  Det er påske, sol og høytid for langreisende. I år kan påsketurister langs E6 i Gudbrandsdalen legge inn et stopp på Vinstra for å strekke benene og fylle magene. I februar åpnet John Tømte, Morten Stenberg og Øyvind Frich ny veikro på Vinstra. Besøkstallene er allerede over all forventning.

 7. NHO Reiselivs årskonferanse på Lillehammer blir ellevillt!

  6. april 2017 | Innlandet

  På tide å melde seg på? Reiselivet er en av verdens raskest voksende næringer. På årskonferansen vil vi vise hvordan reiselivet i Norge arbeider for å bli bærekraftig. Vi løfter frem reiselivsaktører, leverandører, teknologi og mennesker som bidrar til et enda grønnere reiseliv.

 8. Med fast jobb smiler livet igjen

  3. april 2017 | Innlandet

  Inn og ut av småjobber og inn og ut av NAV. Selv med mer enn 100 sendte jobbsøknader var det lite respons fra arbeidsgivere når Viktor og Geir gikk arbeidsledige i mer enn to år. Så ble de sendt til MjøsAnker. Da kom de ut i jobb etter mindre enn en måned.

 9. Ja, det var en aprilsnarr, men budskapet var alvor

  2. april 2017 | Innlandet

  I går kunne du lese om ny eiendomsskatt på inventar i private hjem. Det var heldigvis bare en morsom spøk. Men selv om privatfamilier kan smile og senke skuldrene, er skatten dessverre en mindre morsom realitet for mange bedrifter.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
24 >