- Female Future har gitt meg kunnskap og trygghet

Ann Kristin Hoff deltok på Female Future i 2007. Deretter ble hun økonomi og administrasjonssjef i egen bedrift. Hun mener programmet har gitt henne verdifulle erfaringer i jobben.

Ann Kristin Hoff (42) er økonomi og administrasjonssjef i firmaet Bilberging Innlandet AS som hun eier sammen med sin ektemann. Hun setter pris på erfaringene hun fikk gjennom Female Future.

Ann Kristin Hoff (42) er økonomi og administrasjonssjef i firmaet Bilberging Innlandet AS som hun eier sammen med sin ektemann. Hun setter pris på erfaringene hun fikk gjennom Female Future.

Publisert 05.08.15

Innlandet

På bakgrunn av Female Future har jeg blitt tryggere på meg selv i lederrollen

Ann Kristin ser tilbake på Female Future som et lærerikt program. I hennes nåværende stilling som leder har hun hatt god nytte av kunnskapen og tryggheten hun fikk gjennom programmet. Deltakerne gjennomgår blant annet lederutvikling og får i tillegg en 360 graders test etterfulgt av én til én tilbakemeldingssamtale med en veileder fra AFF.

- Gjennom programmet lærte jeg mye om meg selv og andre og hvordan jeg blir oppfattet som leder. Dette har vært et nyttig vendepunkt og det har preget hvordan jeg er som leder i dag.

- På bakgrunn av Female Future har jeg nok blitt tryggere på meg selv i lederrollen, forteller Ann Kristin.

Vil du bli med på Female Future? Les mer her.

Ann Kristin er glad for at hun deltok på Female Future og oppfordrer også andre til å søke programmet.

Nyttig kunnskap fra Female Future

Female Future er et lederutviklingsprogram for kvinnelige talenter som bedriften ser potensialet i og ønsker å satse på. NHO ønsker å mobilisere talentene, gi dem muligheter for utvikling og skape møteplasser, slik at flere kvinner kommer i posisjon til lederroller og styreverv. Deltakerne gjennomgår blant annet nettverksbygging, retorikk og kursing innen styrekompetanse med avsluttende eksamen i regi av Handelshøyskolen BI.

- Underveis fikk jeg så mye input at jeg ville revolusjonere alt. I ettertid har kunnskapen fungert mer som en nyttig verktøykasse.

-  Jeg finner stadig et verktøy som kan hjelpe meg i en gitt situasjon og det gjør at jeg har blitt tryggere på mine egne avgjørelser, sier Ann Kristin.

Valgte å følge drømmen

Female Future - slik søker du

Kunnskapen jeg fikk gjennom Female Future har blitt min verktøykasse i dag.

Hektisk arbeid innen bilberging

Bilberging Innlandet AS har en omsetning på omlag 30 millioner kroner og består av 30 ansatte. Bedriften er den største privateide bergingsbedriften i landet, og har om lag 18000 assistanser per år. Ann Kristin og ektemannen eier halvparten av aksjene hver i bedriften.

Ann Kristin forteller om arbeidshverdagen sin og sier at hun ikke har en åtte til fire jobb. På vinteren kan det bli hektisk med mange oppdrag for både personbiler og tung transport som har kjørt av veien. På de mest travle dagene kan telefonen ringe konstant.

- Det er ikke uvanlig at jeg besvarer henvendelser og organiserer oppdrag ute på veiene fra klokken seks om morgenen til to på natta, sier Ann Kristin.

Kvinner i ledelse og styrer

- Å drive eget firma har blitt en livsstil

Resten av året er det færre bilbergingsoppdrag, men likevel er det travle dager med møtevirksomhet, personalhåndtering, fakturering og forhandlinger. Ettersom jobben krever mye tid, har Ann Kristin og ektemannen valgt å prioritere barn og jobb. De har to barn på 14 og 15 år som følges opp med fotballtreninger og diverse cuper.

- Jobben og privatlivet går i hverandre, og da prioriterer jeg barna i stedet for venninner og jentekvelder. Denne livsstilen har jeg valgt selv, og den trives jeg godt med, konstaterer hun.

Fantastisk at Female Future finnes

Ann Kristin har ingen åtte til fire jobb. Selv om hun arbeider mye er hun fornøyd med jobben som hun kaller en "livsstil" og er fornøyd med valget hun har tatt.

Kontakt oss

Kjersti Granaasen

Rådgiver

NHO Innlandet

kjersti.granaasen@nho.no
Mobil
48052856
Linn Alicia Slora Kristiansen

Rådgiver

NHO Innlandet

lask@nho.no
Mobil
41231669