- Vi er fornøyde med innsatsen

Bedriften EveryCare AS var en av tre finalister til å vinne NHOs Nyskapingspris 2015. De er glade for å ha kommet helt til finalen der Telemark Technologies i år gikk av med seieren.

EveryCare AS ble tildelt Nyskapingsprisen 2015 i mars av NHO Innlandet. Dermed konkurrerte de om den nasjonale Nyskapingsprisen.

EveryCare AS ble tildelt Nyskapingsprisen 2015 i mars av NHO Innlandet. Dermed konkurrerte de om den nasjonale Nyskapingsprisen.

Publisert 26.08.15

Innlandet

Nyskapingsprisen ble i år utdelt på Småtinget i Fredrikstad. Småtinget er Norges viktigste møteplass for små og mellomstore bedrifter.

Småtinget er inspirerende

Daglig leder i EveryCare Lene Økern, sier det har vært to givende dager der hun selv og bedriften har fått ny inspirasjon til mulige prosjekter i fremtiden. Selv om EveryCare ikke vant Nyskapingsprisen er de veldig glad for at de kom til finalen.

Vi setter stor pris på det NHO har gjort for oss

-Vi setter stor pris på det NHO har gjort for oss, og vi håper vi kan fortsette samarbeidet videre, sier Økern.

Jeg kommer fra "war zone"

Variert program

Flere bedrifter, politikere og øvrige fra næringslivet delte av sine erfaringer på Småtinget. Tema for årets Småting er omstilling, og dette ble et gjennomgående tema.  Ap-leder Jonas Gahr Støre, NHO president Tore Ulstein, trendanalytiker Ole Petter Nyhaug i Opinion AS og næringsminister Monica Mæland var noen av foredragsholderne.

Løftet frem privat norsk eierskap