Andre dag av medlemsturneen: Gjøvikregionen

Medlemsturneen fortsetter i Gjøvikregionen i Oppland fylke. I dag skal vi treffe ni medlemsbedrifter.

En av medlemsbedriftene vi skal treffe på turne i Gjøvikregionen er Nordic Isoelementer. Her ved Frank Åser. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

En av medlemsbedriftene vi skal treffe på turne i Gjøvikregionen er Nordic Isoelementer. Her ved Frank Åser. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Publisert 24.10.16

Innlandet

I dag kl 0800 starter medlemsturneen med et frokostmøte hos Skogbrukets Kursinstitutt. Fra NHO deltar regiondirektør kommersielldirektør Harald Sørbo (NHO sentralt), rådgiver salg og marked Kjersti Granaasen, Evy Sunde rådgiver NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen deler av dagen.

Ny runde med medlemsturne

Vi besøker følgende bedrifter

Første stopp er Skogbrukets Kursinstitutt. Deretter skal vi treffe Biri Travbane, Nordic Isoelementer AS, Topro Industri AS - avdeling Elektro Gjøvik, Hoff SA - avdeling Gjøvik, Hunton Fiber AS, Sullestad Personal, Natre Vinduer AS.

Månedens bedrift: Nordic Isoelementer

Gjentar suksessen

I april var NHO Innlandet innom Hadelandsregionen, Valdresregionen, Gudbrandsdalsregionen, Tynsetregionen og Glåmdalsregionen. Vi traff om lag 50 bedrifter på fem dager. Åge Skinstad er fornøyd med medlemsturneen.

- Vi er fornøyd med medlemsturneen som ble gjennomført i april i år, og er derfor svært positivt til høstens medlemsturne.

Medlemsturne i Gudbrandsdalen

Om medlemsturneen

I uke 43 reiser NHO Innlandet på medlemsturne. Ved å komme tettere på hverdagen til medlemsbedriftene er målet å få verdifull kunnskap om behovet til næringslivet i regionen. I løpet av disse fem dagene skal vi besøke et stort antall bedrifter. Turen starer i Toten og Land på mandag, Gjøvikregionen på tirsdag, Lillehammerregionen på onsdag, Trysilregionen på torsdag og Hamarregionen på fredag.

Kontakt oss

Kjersti Granaasen er ansvarlig for turneen i dag i Gjøvikregionen. For kontaktinformasjon til øvrige ansatte i NHO Innlandet, trykk her.

Medlemsturne i Tynsetregionen