Femte dag av medlemsturneen: Glåmdalsregionen!

Siste innspurt av medlemsturneen avsluttes i Glåmdalsregionen. Her besøker vi 12 bedrifter, blant annet Contiga.

Thor Egil Einarsrud, fabrikksjef i Contiga. Foto: Åge Skinstad.

Thor Egil Einarsrud, fabrikksjef i Contiga. Foto: Åge Skinstad.

Publisert 29.04.16

Innlandet

Contiga AS avdeling Roverud produserer bærende stålkonstruksjoner til alle typer bygg. Contiga leverer stål til hele landet og er sertifisert etter ISO standarder. Contiga leverer omlag 6 500 – 7 000 tonn ferdige stålkonstruksjoner ut i markedet og produserer ca. 2 000 tonn av dette i fabrikken på Roverud. Contiga har 22 ansatte direkte knyttet til produksjon.

Mye å være stolt av

Thor Egil Einarsrud er fabrikksjef i Contiga. Han sier de har mye å være stolt av og referer til flere synlige og vellykkede prosjekter.

- Vi har satt opp mange ulike bygg som vi er stolte av. Dette er blant annet Telenor Arena, de fleste byggene i Barcode rekka i Oslo, OSL eksisterende terminal og Sjølyst Arken for å nevne noe, sier han.

Fokus på nærvær

Einarsrud er også stolt av de ansatte og sier de er heldige med å ha særdeles oppegående arbeidsstokk. 

- De ansatte har lang erfaring og kompetanse. Dette resulterer i at vi har svært lite kvalitetsavvik på produktene. Internt jobber vi sammen om kvalitet, HMS og kontinuerlige forbedringer. Som IA-bedrift jobber vi med tilrettelegging ved behov og lever etter prinsippet «leder før lege». Dette gjenspeiler seg i at vi har et høyt nærvær og tilstedeværelse i bedriften, sier Einarsrud.

Hva synes dere om å få besøk av NHO?

- For det første er det hyggelig å bli vurdert som såpass interessant at vi blir valgt ut. Så tenker jeg kanskje at det er en fordel at NHO besøker og gjør seg kjent med det som skjer der ute blant medlemmene sine. Det kan også for oss være litt interessant å høre om hva NHO har fokus på og om hvilke muligheter som finnes, sier Einarsrud.

50 dager på 5 dager