Femte dag av medlemsturneen: Hamarregionen

Medlemsturneen fortsetter i Hamarregionen i Hedmark fylke. I dag skal vi treffe om lag 16 medlemsbedrifter.

Dette er i Alvdal og ikke i New York, Stockholm eller Oslo. Bildet viser Alvdals nye trebru på Rv 3 over Glomma, prodprodusert av Moelven Limtre. Dette er også en av medlemsbedriftene vi skal innom på medlemsturne i Hamarregionen Fotograf: Åge Skinstad.

Dette er i Alvdal og ikke i New York, Stockholm eller Oslo. Bildet viser Alvdals nye trebru på Rv 3 over Glomma, prodprodusert av Moelven Limtre. Dette er også en av medlemsbedriftene vi skal treffe på medlemsturne i Hamarregionen Fotograf: Åge Skinstad.

Publisert 23.10.16

Innlandet

I dag starter medlemsturneen hos Norsk Protein AS. Fra NHO deltar regiondirektør Åge Skinstad, rådgiver salg og marked Ingunn Hermansen, advokat Frode Berntsen, Evy Sunde fra NHOs innkjøpsordning og kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen deler av dagen. Politikerne Anita Ihle Steen, Einar Busterud og Knut Storberget deltar deler av dagen.

Første dag av medlemsturne: Toten og Land

Vi besøker følgende bedrifter

Først stopp er Norsk Protein AS. Deretter skal vi treffe Landbrukstjenester Hedmarken SA, K.A. Rasmussen AS, Hedmark Kunnskapspark, Heidner-nettverket, Mjøsanker AS, Rudshøgda Kafedrift, Moelven Byggmodul AS, Moelven Limtre AS, Mesta AS, avd. Hamar, Ring Alm Bygg AS, Hed Alm Anebyhus AS.

Andre dag av medlemsturne: Gjøvikregionen

Vil forstå bedriftenes behov

Åge Skinstad sier tett dialog er viktig for å forstå bedriftenes hverdag og behov.

-Ved å få innsikt i medlemsbedriftenes hverdag, samt muligheter og utfordringer er det lettere for oss i NHO Innlandet å jobbe målrettet med det som opptar medlemsbedriftene våre, avslutter Skinstad.

Tredje dag av medlemsturneen: Lillehammerregionen

Om medlemsturneen

I uke 43 reiser NHO Innlandet på medlemsturne. Ved å komme tettere på hverdagen til medlemsbedriftene er målet å få verdifull kunnskap om behovet til næringslivet i regionen. I løpet av disse fem dagene skal vi besøke et stort antall bedrifter. Turen starer i Toten og Land på mandag, Gjøvikregionen på tirsdag, Lillehammerregionen på onsdag, Trysilregionen på torsdag og Hamarregionen på fredag.

Kontakt oss

Ingunn Hermansen er ansvarlig for turneen i dag i Elverum og Trysilregionen. For kontaktinformasjon til øvrige ansatte i NHO Innlandet, trykk her.

Fjerde dag av medlemsturneen: Trysil og Elverumsregionen