Finner vi årets ledertalent i Innlandet

Assessit inviterer for sjette gang til kåringen av Årets Unge Ledere og for første gang er Norges mest omfattende vurdering og kåring av unge norske ledere åpen for alle. Meld deg på!

Publisert 12.11.14

Innlandet

For første gang er Norges mest omfattende vurdering og kåring av unge norske ledere er nå åpen for alle, og deltagelsen er kostnadsfri for kandidater og virksomheter.

Påmeldingen skjer via vår hjemmeside www.assessit.no og må skje i perioden 01.11.2014 – 08.12.2014.

Som ved tidligere kåringer gjennomgår kandidatene en omfattende vurdering av sine lederkompetanser. I første runde foretas en test basert på et utvalg lederkompetanser. Etter at påmeldingen avsluttes vil kandidatene som får best resultat på denne innledende testen gå videre til grundigere evalueringer av både utøvd lederskap i egen jobbsituasjon, tester som avdekker potensiale og generelle evner, samt observert kompetanse i krevende ledersituasjoner. Alle som deltar vil få verdifulle tilbakemeldinger underveis i vurderingsprosessen, og således et godt utgangspunkt for læring og utvikling av egne lederferdigheter.

Prosessen avsluttes med kåring av finalister og Årest Unge Leder på vår årlige Assessit-konferanse. Konferansen vil bli avholdt 17. Mars 2015 og alle kandidater inviteres til å delta!

Kunne dette vært noe for deg? Det er bare å melde seg på, eller så kan du lese mer på www.assessit.no!