Fjerde dag av medlemsturneen: Elverum og Trysilregionen

Medlemsturneen fortsetter i Elverum og Trysilregionen i Hedmark fylke. I dag skal vi treffe 15 medlemsbedrifter.

Radisson Blue Trysil er en av medlemsbedriftene vi skal treffe på turne i Trysilregionen. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Radisson Blue Trysil er en av medlemsbedriftene våre i Trysilregionen. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Publisert 26.10.16

Innlandet

I dag starter medlemsturneen hos Orkla Foods AS. Fra NHO deltar regiondirektør Åge Skinstad, rådgiver salg og marked Ingunn Hermansen, Cathrine Gundrosen fra NHO-S og Evy Sunde fra NHOs innkjøpsordning.

Ny medlemsturne uke 43

Vi besøker følgende bedrifter

Første stopp er Orkla Foods AS. Deretter skal vi treffe Moelven Trysil AS og medlemsbedrifter i Trysil Restaurantforening, blant annet Trysilfjellet Alpin, Knettsetra, Kringla og Kort & Godt  til lunsj i Velkomstsenteret Trysil. Der møter også J.F. Elektro og Anne Kristine Jarulf fra Engerdal, Tepas  Personal AS og Trysil Flis og Malersenter  AS. Møtene fortsetter så hos Trysil Bil, Trysil Trevare AS, Nye Trysil Byggsystem AS, Trysil Elektro og Chinarestauranten Trysil.

Første dag av medlemsturne: Toten og Land

Gjentar suksessen

I april var NHO Innlandet innom Hadelandsregionen, Valdresregionen, Gudbrandsdalsregionen, Tynsetregionen og Glåmdalsregionen. Vi traff om lag 50 bedrifter på fem dager. Åge Skinstad er fornøyd med medlemsturneen.

- Vi er fornøyd med medlemsturneen som ble gjennomført i april i år, og er derfor svært positivt til høstens medlemsturne.

Andre dag av medlemsturne: Gjøvikregionen

Om medlemsturneen

I uke 43 reiser NHO Innlandet på medlemsturne. Ved å komme tettere på hverdagen til medlemsbedriftene er målet å få verdifull kunnskap om behovet til næringslivet i regionen. I løpet av disse fem dagene skal vi besøke et stort antall bedrifter. Turen starter i Toten og Land på mandag, Gjøvikregionen på tirsdag, Lillehammerregionen på onsdag, Trysilregionen på torsdag og Hamarregionen på fredag.

Kontakt oss

Ingunn Hermansen er ansvarlig for turneen i dag i Elverum og Trysilregionen. For kontaktinformasjon til øvrige ansatte i NHO Innlandet, trykk her.

Tredje dag av medlemsturneen: Lillehammerregionen