Første dag av medlemsturneen: Toten og Land

Vi starter rundturen i Toten og Land i Oppland fylke. I dag skal vi treffe 16 medlemsbedrifter.

En av medlemsbedriftene vi skal treffe på medlemsturneen i Toten og Land er Raufoss Tecnology AS. Her med Christopher Braathen. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

En av medlemsbedriftene vi skal treffe på medlemsturneen i Toten og Land er Raufoss Tecnology AS. Her med Christopher Braathen. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Publisert 23.10.16

Innlandet

I dag kl 0800 starter medlemsturneen med et frokostmøte hos Toten Hotell Sillongen AS. Fra NHO deltar regiondirektør Åge Skinstad, kommersielldirektør Harald Sørbo (NHO sentralt), advokat Frode Berntsen, rådgiver salg og marked Kjersti Granaasen, kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

Ny medlemsturne uke 43

Vi besøker følgende bedrifter

Første stopp er Toten Hotell Sillongen AS. Utover dagen skal vi treffe Corinor, Sullestad Personal, Rapp Pyrotec AS, Trostrud Freno AS, Toten Eggpakkeri AS, Benteler Aluminium Systems Norway, Sintef Raufoss Manufacturing AS, Hexagon Ragasco Composites ASA, Intek AS, Neuman - Raufoss Tecnology AS, Nammo AS, Plastal, Bjørnen/Beka AS, Kistefos Møbler AS og Dokka Fasteners AS.

Medlemsturne i Hadelandsregionen

Vil forstå bedriftenes behov

Åge Skinstad sier tett dialog er viktig for å forstå bedriftenes hverdag og behov.

- Ved å få innsikt i medlemsbedriftenes hverdag, samt muligheter og utfordringer er det lettere for oss i NHO Innlandet å jobbe målrettet med det som opptar medlemsbedriftene våre, avslutter Skinstad.

Om medlemsturneen

I uke 43 reiser NHO Innlandet på medlemsturne. Ved å komme tettere på hverdagen til medlemsbedriftene er målet å få verdifull kunnskap om behovet til næringslivet i regionen. I løpet av disse fem dagene skal vi besøke et stort antall bedrifter. Turen starer i Toten og Land på mandag, Gjøvikregionen på tirsdag, Lillehammerregionen på onsdag, Trysilregionen på torsdag og Hamarregionen på fredag.

Kontakt oss

Kjersti Granaasen er ansvarlig for turneen i dag i Toten og Land. For kontaktinformasjon til øvrige ansatte i NHO Innlandet, trykk her.

Medlemsturne i Valdresregionen