Klar for faglig påfyll?

I 2015 ønsker NHO Innlandet å arrangere møteplassene "Vannhull." Vannhullene skal være korte, effektive møter med dagsaktuelle temaer, sier regiondirektør Christl Kvam.

Regiondirektør Christl Kvam

Publisert 06.01.15

Innlandet

Vannhullene skal være korte, effektive møter der NHO inviterer aktører i Innlandet til å belyse dagsaktuelle temaer. Hensikten er å bidra til informasjon og erfaringsutveksling.

-Vi ønsker å arrangere Vannhull med dagsaktuelle temaer. Vi har ikke et fast oppsett for vannhullene i 2015, men vi trekker inn ressurser når det kommer interessante saker, sier regiondirektør Christl Kvam. –Vi ønsker at møtene skal være korte og effektive slik at interesserte kan delta før jobb eller i en pause. Møtene er gratis og åpne for alle.

Datasikkerhet og overvåking

-Det første vannhullet er i form av et frokostmøte fredag den 23. januar med tema "hvordan sikre seg mot industrispionasje", sier Christl Kvam. Industrispionasje er en sak som har fått bred mediedekning og som berører mange bedrifter. Vi arrangerer det første vannhullet i Mustad næringspark i samarbeid med Campus Gjøvik Science Network. Her vil vi blant annet diskutere datasikkerhet og overvåking i et praktisk perspektiv. Ytterligere informasjon og påmeldingslink kommer senere, avslutter Christl Kvam.