Månedens bedrift er Wadahl Høyfjellshotell

Det er den 30. gangen vi utmerker en månedens bedrift. "Jubilé-utmerkelsen" gikk til Wadahl Høyfjellshotell.

#205

Diplomet fra Åge Skinstad overrekkes til Wadahls resepsjonist, Gina.

Publisert 27.04.17

Innlandet, Månedens bedrift

Vi er svært stolte av å presentere Wadahl som månedens bedrift for april, sier kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

-Wadahl har klart å posisjonere seg som et attraktivt reisemål, sommer som vinter. De skreddersyr løsninger med familiehotell, sportshotell og kulturhotell og tilbyr det lille ekstra for både små og store. Dette sikrer et variert tilbud som er attraktivt for flere, sier Kristiansen.

Wadahl får besøk av skigjester fra november til april som får ta del i fantastiske langrennsløyper og gode alpinbakker. Innlandet er vinterlandet, og ringvirkningene av dette er positive for øvrige næringer både innenfor handel og bygg. Etterspørselen fra hotellgjestene om hytte i nærområdet er et godt eksempel på at turister som trives med aktivitetstilbudet og et godt opphold søker mer permanente løsninger som gir merverdi til øvrige næringer.

Utmerkelsen ble overrakt under ski-NM på Gålå i godt skivær og topp stemning fra folkemengdene. Fotograf: Åge Skinstad

#205

- Dette året er et viktig år for reiselivet. Hele reiselivsnorge samles i Lillehammer den 22. og 23. mai under NHO Reiselivs årskonferanse "Made in Norway – på jobb for et grønt reiseliv." Dette blir et stort arrangement der Innlandet har sin regionale dag på mandag 22. mai. Olympiaparken er sentrale bidragsytere for aktivitetstilbudet, mens Lillehammer Hotell skal huse resten av arrangementet. I den forbindelse vil reiselivet i regionen få en unik mulighet til å vise seg fra sin beste side, avslutter Kristiansen. 

Les mer om NHO Reiselivs årskonferanse