Månedens bedrift: Siris Delikatesse

Siris Delikatesse ble etablert i Elverum i 2014. Serveringsstedet er en kombinasjon av delikatessebutikk og cateringvirksomhet. – Drømmen har så langt vært en suksess, sier gründer og daglig leder Siri Tømte.

Siris Delikatesse er valgt ut på bakgrunn av sin evne til nyskaping og for at de tør å gå nye veier som beriker næringslivet i regionen. F.v. Åge Skinstad, Siri Tømte og Linn Alicia Slora Kristiansen.

Siris Delikatesse er valgt ut på bakgrunn av sin evne til nyskaping og for at de tør å gå nye veier som beriker næringslivet i regionen. F.v. Åge Skinstad, Siri Tømte og Linn Alicia Slora Kristiansen.

Publisert 30.12.16

Innlandet, Månedens bedrift

Siris Delikatesse ligger strategisk plassert midt i Elverum. Her har spisestedet allerede etablert seg som et av de mest populære serveringsstedene i byen.

– Dette har lenge vært en drøm jeg har hatt, og jeg er svært glad for at jeg har fått mulighet til å realisere den, sier Tømte.

Siri er gründer og daglig leder i Siris. Hun har skapt en livsstilsbutikk med kvalitetsmat og interiørutsalg. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

#205

Månedens bedrift: Femund Fjellstue

Skaper oppmerksomhet

Siri skaper oppmerksomhet ved å følge tiden og kommunisere i de rette kanalene. I april 2016 ble Siri's månedens restaurant i Scan Magazine, bedre kjent som SAS magasinet. Presentasjonen av Siri's fikk bred dekning og var tilgjengelig på alle flyavganger i Skandinavia og Storbritannia. Hyppige oppdateringer i sosiale medier, er også en selvfølge.

– Jeg har opparbeidet et stabilt kundegrunnlag i Hedmark. Dette tror jeg skyldes at jeg var tidlig ute med å markedsføre konseptet. Åtte måneder før jeg åpnet hadde jeg allerede 1000 følgere på Facebook siden, og per i dag legger jeg jevnlig ut oppdateringer på Instagram og Facebook, sier en fornøyd gründer.

En av flere delikate lunsjretter. Siri har fokus på å skape den unike opplevelsen, gode råvarer er derfor et must. Foto: Linn Alicia Kristiansen

#205

Månedens bedrift: Peer-Gynt

Nøye planlagt konsept

Siri har planlagt konseptet nøye. Hun visste det ikke var marked for en ren delikatessebutikk i byen, derfor har hun satset på kombinasjonsdrift med delikatessebutikk og catering for ikke å bli sårbar innenfor enkeltområder. Siri satser på lunsjservering på dagtid, og catering på kveldstid. Utover dette åpner hun for lukkede selskaper og arrangerer, gjerne spesialarrangementer som tapasaften, vinaften eller champagnelunsj.

– Vi har utsalg av eksklusive varer som ost, skinke, marmelade, spekepølser, kaffe og te. Utover dette har jeg interiørvarer i butikken. Konseptet med butikk og spisested blir sett på som unikt og spennende. Slike konsepter finnes i større byer, men i Elverum er dette unikt.

Hos Siri kan du fylle både kurv og mage med sesongvarer av god kvalitet fra inn- og utland. Foto: Linn Alicia Kristiansen.

#205

Vellagrede oster, honning og pølser fra kjente merkevarer som Annis Pølsemakeri er noe av det du kan få kjøpt. Foto: Linn Alicia Kristiansen.

#205

Skiller seg ut

For å overleve i et hardt marked forsøker Siri å tenke annerledes enn andre i samme bransje, og fokuserer på å skille seg ut.

– Først og fremst er det veldig gøy å drive bedrift i Elverum. På samme tid er det krevende når man skal nå ut med et urbant konsept til «trauste» Hedmarkinger. Heldigvis ser jeg at mange er opptatt av kvalitet når det gjelder mat, men ikke minst på lokaler, orden, renhold og service. Elverumsinger og omegn har tatt gått imot konseptet og vi har et stort gjenkjøpt og det gleder meg stort, avslutter Tømte.

Utvalg av interiør. Foto: Linn Alicia Kristiansen.

#205

Månedens bedrift: Bergo Hotel