Hva kan NHO Innlandet gjøre for din bedrift?

NHO Innlandet arrangerer næringstreff for medlemmer og potensielle medlemmer. Møt regiondirektør, Åge Skinstad og fortell oss hva du er opptatt av.

NHO Innlandet på bedriftsbesøk hos Intek. - Vi er opptatt av å bli kjent med medlemsbedriftene våre, det er da vi kan jobbe målrettet med det medlemmene er opptatt av, sier regiondirektør Åge Skinstad. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

NHO Innlandet på bedriftsbesøk hos Intek. - Vi er opptatt av å bli kjent med medlemsbedriftene våre, det er da vi kan jobbe målrettet med det medlemmene er opptatt av, sier regiondirektør Åge Skinstad. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Publisert 15.10.15

Innlandet

I NHO jobber vi for at næringslivet skal ha de beste forutsetningene for vekst og utvikling. Vi arbeider målrettet med saker som opptar våre medlemmer og jobber med å sikre politisk gjennomslag for å skape gode rammebetingelser for næringsutvikling.

Hva forventer du av NHO Innlandet?

For å få bedre kjennskap til hva du som bedrift forventer av NHO og hva som opptar deg, inviterer NHO Innlandet til næringstreff: "Hva ønsker du at NHO Innlandet skal sette på agendaen for deg og din bedrift?" Næringstreffene er korte effektive møter kombinert med frokost eller lunch. Du vil få mulighet til å møte andre medlemmer på tvers av bransjer og knytte verdifulle relasjoner.

Møt regiondirektøren

Åge Skinstad begynte som regiondirektør i NHO Innlandet 1. august. Skinstad har mange år med næringslivserfaring, blant annet med lederjobber fra Adidas Norge, Øko Kraft og Madshus Skifabrikk. Fra 2006 til 2015 har han arbeidet i Norges Skiforbund som sportssjef og langrennssjef. Som regiondirektør i NHO Innlandet vil han møte deg og din bedrift for å høre hva som opptar deg. Send gjerne inn spørsmål i forkant av næringstreffet, trykk her.

Hva kan du få som NHO medlem?

NHO Innlandet har over 2000 medlemsbedrifter i Innlandet. Medlemsbedriftene driver virksomhet innen flere ulike bransjer som bygg, industri, reiseliv, handel, mat og drikke, bilbransjen mm. På næringstreffet vil NHO Innlandet oppdatere deg på medlemsfordelene du får i NHO. Advokatene vil orientere om hva de kan tilby innen arbeidsgiverservice, i tillegg til at en av våre medlemsbedrifter vil fortelle deg hvorfor de er NHO medlem og hva de får ut av medlemsskapet.

Visste du at?

  • NHO Innlandet er et lokalt regionskontor med 7 ansatte.
  • Vi har over 2000 medlemsbedrifter i Innlandet og 24 000 medlemsbedrifter i Norge.
  • Våre hovedarbeidsområder er politisk påvirkning og marked/medlemsarbeid.
  • Du som NHO medlem får fri tilgang til vår arbeidsgiverservice.

Vi har tilsammen 15 spesifikke medlemsfordeler for din bedrift. Vil du vite mer? Da ønsker vi deg velkommen til våre næringstreff!

Praktiske opplysninger

I første omgang vil næringstreffene arrangeres følgende steder:

  • Valdres 27.10.15 – meld deg på her. 
  • Hadeland 28.10.15 – meld deg på her.
  • Kongsvinger 05.11.15 – meld deg på her.
  • Elverum 23.11.15 – meld deg på her.

Ved spørsmål om arrangementene kontakt oss gjerne her.