NHO inviterer næringslivet til møte med samferdselsdepartementet

NHO Innlandet har gleden av å invitere næringslivet til dialogmøte med samferdselsdepartementet for å drøfte NTP 2018-2029.

#205

#120 Fotograf: NHO

Publisert 20.05.16

Innlandet

Tirsdag 31. mai inviterer NHO Innlandet til et dialogmøte mellom samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og lokalt næringsliv. I dialogmøtet ønsker vi å fokusere på NHOs prioriteringer i samferdselsløftet og hvordan etatene har svart på dette.

I tillegg til den pågående høringsrunden, vil Samferdselsdepartementets politiske ledelse reise landet rundt på NTP-turné. - Vi ønsker innspill og synspunkter fra mange ulike hold i arbeidet vårt med ny Nasjonal transportplan. De neste månedene vil vi derfor reise land og strand rundt for å lytte, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i en pressemelding.

Program

Det vil bli lagt opp til at utvalgte bedrifter holder innlegg. Det vil bli avsatt god tid til dialog og innspill, regiondirektør Åge Skinstad leder møtet. Utvalgte bedrifter blir kontaktet av NHO Innlandet i løpet av de nærmeste ukene. Praktiske opplysninger: Tid: Tirsdag 31. mai 2016, kl 1000-1200 Sted: Mustad Næringspark, Gjøvik.

For påmelding: Trykk her

Kontakt oss

Linn Alicia Slora Kristiansen

Rådgiver

NHO Innlandet

lask@nho.no
Mobil
41231669