Ellevillt program på NHO Reiselivs årskonferanse på Lillehammer

På tide å melde seg på? Reiselivet er en av verdens raskest voksende næringer. På årskonferansen vil vi vise hvordan reiselivet i Norge arbeider for å bli bærekraftig. Vi løfter frem reiselivsaktører, leverandører, teknologi og mennesker som bidrar til et enda grønnere reiseliv.

#205

Fotograf: Geir Olsen / GO media

Publisert 06.04.17

Innlandet

To dager med innsikt, nettverksbygging, underholdning og morsomme aktiviteter

Totalt varer konferansen i to dager. Dag én er selve regiondagen hvor deltakere kan få innsikt i det som skjer på Innlandet, prøve Innlandsaktiviteter og oppleve en "Eventyrlig aften" fyllt med Innlandskultur.

Se fullt program her

Dagen starter med innkjøpsmessen ("Innkjøpsdagen"), hvor innkjøpere og leverandører møtes. Her er det rom for å utforske gode produkter og nyte nye smaker.

Mer info om innkjøpsdagen her

Fotograf: Per Sollerman

#205

Vil du prøve en Lillehammer-aktivitet?

Mellom klokken 16 og 18 på dag én kan du prøve trillebårskiskyting og vannsprettert på Birkebeinerstadion, Lillehammer Olympiske bob- og akebane, 100-årsstøvler på Maihaugen eller fottur til hoppbakken.

Les mer om aktivitetene her

Dagen avsluttes med eventyrlig aften. Opplev Innlandet med treretters lokal mat og kulturelle innslag fra Peer Gynt og Ung i Valdres.

 

Tro det eller ei, dag én er bare en oppvarming. På dag to fyrer vi løs med årskonferansens spennende innslag og temaer.

Ta buss og tog!

Vi har satt opp GRATIS TRANSPORT til Lillehammer! Fra Oslo og Gardermoen har vi reservert tre vogner hos NSB (det serveres frokost på toget). Fra Trysil, Elverum og Hamar går det buss.

Les mer om gratis tog og buss her

Kan jeg være med?

Alle som jobber i en av NHO Reiselivs medlemsbedrifter er hjertlig velkomne til å delta på alle arrangementene, begge dagene.

Ikke en del av NHO Reiseliv? Innkjøpsdagen er åpen for alle, bli med for å lære mer om NHO Reiseliv og oppleve hva norske leverandører har å by på.

Nå blir reiselivet i Innlandet bærekraftig!

Visit Lillehammer er allerede i full gang med å gjøre Lillehammer og Gudbrandsdalen bærekraftig. En bærekraftig destinasjon ivaretar destinasjonens verdier, arv og fremtid. Ifølge innovasjon Norge er det ikke bare en plikt, men et økende krav fra kunder: «De første reisemålene som kan dokumentere og levere bærekraftige tiltak og opplevelser, vil ha et konkurransefortrinn i kampen om å vinne bevisste turister», beskriver Innovasjon Norge på sine hjemmesider.

Les mer om saken her