Realiserer en drøm

Hans Mikkel Herberg jobber som advokat i NHO Innlandet. Den 1. september begynner han eget foretatak. - Start av egen virksomhet er en liten drøm som jeg nå realiserer, sier Herberg.

#205

Den 1. september 2016 starter Hans Mikkel Herberg som advokat i Advokatfirma Herberg AS. www.advokatfirma-herberg.no. Fotograf: Linn Alicia Kristiansen

Publisert 31.08.16

Innlandet

Den 1. september 2016 starter Herberg som advokat i Advokatfirma Herberg AS. Forretningsjus, personjus, konfliktløsning, foredrag, kurs og prosedyre er tjenester vil Herberg kunne tilby i den nye virksomheten. Kontorlokalene blir på Gjøvik.

- Jeg bistår gjerne innenfor nevnte områder, og oppfordrer til og ta kontakt, sier Herberg.

Bred erfaring

Herberg har vært ansatt i omlag 15 år som jurist eller advokat i forskjellige foretak. Han har erfaring fra Brønnøysundregistrene, Skatteetaten, KPMG, LAW Advokatfirma og NHO Innlandet. 

-Jeg har opparbeidet meg bred kompetanse og ser frem til å begynne mitt eget foretak. Ved overgang til egen virksomhet vil jeg takke for meg og det samarbeidet jeg har hatt med mange medlemsbedrifter i NHO Innlandet som NHO ansatt. 

Takk for innsatsen

Regiondirektør, Åge Skinstad, takker Hans Mikkel for det gode arbeidet, og påpeker at bedriftene har hatt stort utbytte og glede av å samarbeide med Hans Mikkel.

Opprettholder tilbudet

Frode Berntsen vil fortsette som advokat i NHO Innlandet. NHO Innlandet vil fortsette og gi medlemsbedriftene rask og effektiv juridisk bistand innenfor det arbeidsrettslige området. Frode Berntsen avholder også kurs ved behov. 

Kontakt Frode Berntsen, trykk her. 

Medlemsbedrift i NHO vant i tingretten