Scandic Elgstua er kåret til Norges beste hotell

I tøff konkurranse med eksklusive designhoteller ble Scandic Elgstua kåret til Norges beste hotell under utmerkelsen "Hotels.com Award". Hotellet får nå enorm ros av hotellgjester fra hele verden.

Administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold er i full sving med å takke alle ledere og ansatte ved hotellet som sørger for en formidabel servicekultur som sitter i veggene.

Administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold er i full sving med å takke alle ledere og ansatte ved hotellet som sørger for en formidabel servicekultur som sitter i veggene.

Publisert 27.08.15

Innlandet

Brukere av Hotels.com har stemt frem sitt favoritthotell i Norge. Scandic Elgstua er Norges beste, og deler førsteplassen med The Thief fra Oslo og Basecamp Spitsbergen i Longyearbyen. Eier og daglig John Tømte og Hotelldirektør Nina Bogerud Caspari forteller at utmerkelsen en stor seier for de ansatte.

Det at personalet og servicen trekkes frem i begrunnelsen som spesielt positivt er gledelig

- Vi er utrolig glade nå! Det at personalet og servicen trekkes frem i begrunnelsen som spesielt positivt er gledelig. Jeg vil gi en stor takk til alle våre ansatte på hotellet som med rauset, stil og glimt i øyet ivaretar vertskapsrollen på en suveren måte, sier Caspari.

Skaper gjesteopplevelser i verdensklasse

Hotellet fikk hele 4,7 stjerner av fem mulige, og oppnådde dermed den høyeste poengsummen blant alle overnattingssteder i Norge.

- Dette er helt fantastisk, og en stor dag for Scandic! På Elverum har vi en fantastisk gjeng i et flott hotell som skaper gjesteopplevelser i verdensklasse. Det er vi stolte av, sier administrerende direktør for Scandic, Svein Arild Steen-Mevold.

Gode tilbakemeldinger fra kundene

Det er god service, en velsmakende frokost og et friskt image som gir hotellet ekstra fornøyde gjester. En gjesteanmeldelse som gir hotellet 5 av 5 poeng beskriver oppholdet slik: «Innbydende og stilig hotell med god komfort og service. Velsmakende og innholdsrik frokostbuffet». En annen mener hotellet står til en ekte «Innertier».

- Det er motiverende at maten og personlig service blir belønnet. I tråd med Scandic-tradisjonen har vi et ekte engasjement for å servere god frokost og yte det lille ekstra ovenfor våre gjester. For øvrig har vi mange tradisjonsrike retter fra vårt distrikt, og naturligvis er det elg på menyen, sier hotelldirektør Caspari.

Setter Elverum på kartet

Den delte førsteplassen i kåringen er fordelt mellom Oslo, Elverum og Longyearbyen. Nå håper hotelldirektør Caspari at Scandic Elgstua kan sette Elverum på kartet.

Kontakt oss

Linn Alicia Slora Kristiansen

Rådgiver

NHO Innlandet

lask@nho.no
Mobil
41231669