Scandic Elgstua utvider familien i Elverum

Scandic Elgstua er kjært for mange både i og utenfor Elverum. Hotellet som ble kåret til Norges beste i 2015 tar nå over Hotel Central i Elverum sentrum.

#205

John Tømte daglig leder/eier og hotelldirektør Nina Bogerud Caspari gleder seg til å gå i gang med nytt prosjekt.

Publisert 01.06.17

Innlandet

I 2015 ble Scandic Elgstua kåret til Årets bedrift i Elverum. Samme år fikk de også utnevnelsen som Norges beste hotell. Nå vil Elgstua spre den gode effekten videre inn i Elverum sentrum, i forbindelse med at Hotel Central blir en del av samme hotellkjede. 

Scandic Elgstua kåret til Norges beste hotell

 – Vi gleder oss stort til å gjenåpne Hotel Central som et Scandic-hotell. Hotellet skal driftes sammen med konferansehotellet Scandic Elgstua, med felles administrasjon og ledelse som vil gi oss klare stordriftsfordele, uttaler John Tømte, eier av driftsselskapet Elgstua AS.

Scandic-direktør er imponert over Elgstuas innsats

Direktør i Scandic Hotel Norge sier han er imponert over Scandic Elgstuas innsats og tror at forandringene på Hotel Central vil lede til et enda bedre tilbud når hotellet løftes til "Scandic-standard".

Skal skape vekst i Elverum 

– Vi skal skape et flott sentrumshotell og legger derfor ned store ressurser. I første omgang skal alt det branntekniske oppgraderes, og alle røroverføringer og fyringsanlegg renoveres. Dører og låser skiftes ut, badene renoveres og gangene får nye tepper. Det blir også nye tekstiler, gardiner og senger på nesten alle rom. 

Nytt treningsrom og nytt resepsjonsområde er også noen av planene som allerede er på blokka. 

- Med 201 gjesterom fordelt på to flotte Scandic-hotell, har vi stor tro på at vi vil tilføre Elverum mer trafikk og større arrangementer, sier Tømte. 

Inspirert til å ta del i det grønne skiftet

Hotelldirektør Nina Bogerud Caspari deltok også på NHO Reiselivs årskonferanse i forrige uke. Der stod det grønne skiftet og bærekraft i sentrum. Caspari sier hun gleder seg til å jobbe videre med lærdommen derfra: - Etter nyttige og informative dager på NHOs årskonferanse på Lillehammer, med et «grønt skifte» i fokus, skal det nå bli spennende å sette lærdom ut i praksis.

Les mer om suksess-appen og andre grønne initiativer fra årskonferansen