Varm velkomst til Åge Skinstad

NHO har ansatt Norges langrennssjef Åge Skinstad (50) som ny regiondirektør i NHO Innlandet. Skinstad ble ønsket velkommen av fremtidige kollegaer og direktør i NHO, Ole Erik Almlid.

NHO Innlandets ansatte, Ingunn Hermansen, Linn Alicia Slora Kristiansen, Hans Mikkel Herberg, Åge Skinstad, Kari Åvang, Frode Berntsen, Gerd Kjølstad, Kjersti Granaasen

NHO Innlandet ønsket sin nye regiondirektør, Åge Skinstad, velkommen. Fra venstre: Ingunn Hermansen, Linn Alicia Slora Kristiansen, Hans Mikkel Herberg, Åge Skinstad, Kari Åvang, Frode Berntsen, Gerd Kjølstad og Kjersti Granåsen.

Publisert 17.03.15

Innlandet

Torsdag ettermiddag kom Skinstad til regionkontoret i Moelv for å presentere seg og treffe nye kollegaer. Med blomster, kake og tente lys ble den nye regiondirektøren godt mottatt. – Åge har utrettet mye positivt for ski Norge, og nå skal han bidra med sin kunnskap og erfaringer for næringslivet i Innlandet. Vi ser alle frem til å få han med på laget, sier fungerende regiondirektør, Frode Berntsen. Skinstad tiltrer i den nye stillingen 1. august.

Åge Skinstad fra Lensbygda i Østre Toten er utdannet cand.mag. Skinstad har mange års næringslivserfaring, blant annet med lederjobber fra Adidas Norge, Øko Kraft og Madshus Skifabrikk. Han har siden 2006 arbeidet i Norges Skiforbund som sportssjef og langrennssjef.

Skinstad har dokumentert en evne til å levere resultater som er imponerende

Suksess som langrennssjef

De siste årene har Skinstad bygd opp en imponerende virksomhet i og rundt ski-Norge med enorm suksess. Norsk langrenn økte budsjettet fra 20 millioner til 80 millioner kroner med Skinstad som leder. VM i Falun er et godt eksempel på suksess i skisporet, der de norske løperne nettopp avsluttet med ni av 12 mulige VM-gull.

– Åge Skinstad har dokumentert en evne til å levere resultater som er imponerende. Han representerer en prestasjonskultur som vi ønsker, og næringslivet i Innlandet får nå en fremoverlent og tydelig regiondirektør, sier direktør i NHO, Ole Erik Almlid.

Vil fremme prestasjonskultur

Skinstad kan han se tilbake på en fantastisk periode som sjef for verdens beste langrennsnasjon. Erfaringen fra langrennssporten, spesielt knyttet til prestasjonskulturer, tar han med seg når han nå skal jobbe med og for næringslivet.

-Etter å ha vært langrennssjef i ni år er det godt å se at norsk langrenn aldri har stått sterkere. Jeg gleder meg til å legge til rette for at næringslivet i Innlandet skal utvikle seg videre og presetere enda bedre i fremtiden. Nå ser jeg frem til å jobbe for et mangfoldig og spennende næringsliv i Innlandet, avslutter Skinstad.

Direktør i NHO, Ole Erik Almlid, sier næringslivet i Innlandet får en representant som vil være synlig, tydelig, markedsorientert og som vil stå på barrikadene for næringslivet og regionen.

Åge Skinstad blir regiondirektør i NHO Innlandet