Vellykket arrangement på Gjøvik

Kreftforeningen samlet om lag 50 deltakere til arrangementet "Nettverksduggur'n" i anledning Vinterlyd.

Om lag 50 deltakere på Kreftforeningens arrangement "Nettverksduggur'n" i anledning Vinterlyd og innsamlingsaksjonen krafttak mot kreft.

Om lag 50 deltakere på Kreftforeningens arrangement "Nettverksduggur'n" i anledning Vinterlyd og innsamlingsaksjonen krafttak mot kreft.

Publisert 02.03.16

Innlandet

Nettverksduggur'n ble arrangert av Kreftforeningen for å samle næringslivet til ispirasjon. Arrangøren ønsker å sette fokus på hvordan engasjement, tillitsbasert ledelse og samfunnsansvar kan skape resultater og konkurransefortrinn. Arrangementet er del av kreftforeningns innsamlingsaksjon "Krafttak mot kreft".

Det er menneskene det handler om

Great Place to Work er et globalt ledende konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. Gjennom utvikling av bedriftskulturer med høy tillit, hjelper de virksomheter og organisasjoner med å n sine mål gjennom menneskelige ressurser. Grethe Johansen fra Great Place to Work understrekte at det er mennenskene det handler om, og at tillitsbasert ledelse er stikkordet for fornøyde medarbeidere som yter sitt beste.

- For oss gir fokus på samfunnsansvar verdi

Skattum er en tradisjonsrik familiebedrift med sitt opphav fra Gjøvik (O.E. Skattum) i 1893. Ted Skattum er fjerde generasjon i bedriften. Skattum er innehaver av flere byggmakkerforretninger i distriktet, deriblant Byggmakker Skattum i Gjøvik. Skattum har engasjert seg sterkt i organisasjonen Right To Play, og er styreleder i organisasjonen.

Skattum har en egen enhet, Skattum Ansvar, som arbeider med samfunnsansvar på et internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt nivå. Dette har også et mellommenneskelig aspekt for medarbeiderne selv. Skattum fortalte om sin medarbeider Helle Hansen (Raufoss) som reiste ned til sine lokale venner på øya Bantayan på Filippinene for å hjelpe til med opprydningsarbeidet etter Tyfonen Haiyan i 2013. Dette inspirerte Skattum ansvar tl å bidra med penger og klær.

- For oss gir fokus på samfunnsansvar verdi, dette skal sitte i ryggmargen hos oss, sier Skattum.

Kjemp hardt - full fart

Njål Berge ble kåret til årets foredragsholder i 2010. Berge holdt innlegg om hvordan vinne folks hjerter og skape engasement. Berge fortalte om Storhamar Ishockey og hvordan verdien "samhold" preget deres hverdag. Han fortalte hvordan han jobber som leder og mente at det viktgste han gjør er å være "sjefs heiagjeng". Ved siden av jobb er er han også trener for et håndballag der han bruker slagordet "kjemp hardt- full fart", og jobber med å bygge mestring og selvtillit blant spillerne på laget.

Innsamlingsaksjon

Innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft foregår 2, mars på Hamar, 9. mars Lillehammer og 13. mard Gjøvik. Ls mer her.