Månedens bedrift

På Innlandet har vi mange bedrifter med engasjement, pågangsmot og endringsvilje. Vi besøker jevnlig både store og små medlemsbedrifter for å bli bedre kjent med deres hverdag. Til sammen har vi over 2000 medlemsbedrifter på Innlandet. Gjennom Månedens bedrift viser vi mangfoldet i våre bedrifter gjennom å utmerke bedrifter som har gjort en god innsats. Nedenfor er alle tidligere utmerkelser listet. Les og bli inspirert!

 1. Månedens bedrift er Multi-Bygg i Brumunddal

  5. juli 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Lokal byutvikling, lokal vekst og lokalt engasjement er stikkordene som beskriver dem. Multi-Bygg AS har ordrereserver godt ut i 2018, men daglig leder lar allikevel ikke arbeidsmengden gå på bekostning av bedriftens engasjement i nærmiljøet.

 2. Månedens bedrift er HamKam Yngres

  25. mai 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Mot slutten av 2010 var HamKam på randen av konkurs. Nå engasjerer de 18 000 barn og unge i idrett hvert eneste år. HamKam Yngres har blitt mer enn bare et fotballeventyr på Hamar.

 3. Månedens Bedrift: Visit Sjusjøen

  24. mars 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Flere år på rad har Sjusjøen blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Men Sjusjøens suksess bunner i mer enn bare ski-glede. – Initiativrike lokale aktører er en av nøklene, mener daglig leder Tone Alterkjær. Hva har hun gjort for å bygge lokalt engasjement?

 4. Månedens bedrift: Destinasjon Trysil SA

  28. februar 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Destinasjon Trysil vant nylig gull i prisen for Content Marketing under reiselivsbransjens årlige prisutdeling. Juryen fremhevet bedriftens aktive bruk av digitale kanaler for å gjøre Trysil til en attraktiv helårsdestinasjon. – Moro at vi lykkes, sier daglig leder Gudrun Sanaker Lohne.

 5. Månedens bedrift: Glasopor AS

  23. januar 2017 | Innlandet, Månedens bedrift

  Glasopor AS er en industribedrift i Skjåk bestående av 14 ansatte. Glasopor ble trukket frem på NHOs årskonferanse for sitt innovative bidrag til en grønn fremtid. Det er avgjørende for oss at vi er best i klassen på miljøsiden, sier fabrikksjef Svein Lund.

 6. Månedens bedrift:Siris Delikatesse

  30. desember 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Siris Delikatesse ble etablert i Elverum i 2014. Serveringsstedet er en kombinasjon av delikatessebutikk og cateringvirksomhet. – Drømmen har så langt vært en suksess, sier gründer og daglig leder Siri Tømte.

 7. Månedens bedrift: BoligPartner

  11. desember 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  BoligPartner ble startet opp i 1993. I dag er de en av Norges ti største boligprodusenter.

 8. Månedens bedrift: Femund Fjellstue

  16. november 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Femund Fjellstue i Elgå er en familiebedrift bestående av Tone og Rolf Eriksen. Ekteparet har bygget opp en fjellstue i naturskjønne omgivelser.

 9. Månedens bedrift: Ø. M. Fjeld AS

  29. september 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Fra enmannsforetak til milliard-selskap: bygget på tradisjoner - rigget for fremtiden.

 10. Månedens bedrift: Peer-Gynt AS

  16. september 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Peer Gynt AS springer ut fra Henrik Ibsen sin reise gjennom Gudbrandsdalen i 1862. I sommer, over 150 år senere, hadde historien om Peer Gynt ny publikums rekord med nesten 30 000 gjester. - Formidabelt, sier daglig leder Marit Lien.

 11. Månedens bedrift: Curida AS

  31. mai 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Curida AS springer ut fra den tradisjonsrike legemiddelfabrikken i Elverum, som under ulike eiere har vært i drift siden 1974. - Curida ferdigstiller produkter som gir bedre helse, sier daglig leder Leif Rune Skymoen.

 12. Månedens bedrift: Bergo Hotel

  1. mai 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Bergo Hotel på Beitostølen er et hotell i særklasse. Hit kommer gjester hele året for å oppleve fjellandskap, urørt natur og spennende aktiviteter. – Bergo har blitt en solid merkevare på Beitostølen, sier administrerende direktør i Beitostølen Resort, Atle Hovi.

 13. Månedens bedrift: Lillehammer Olympiapark AS

  28. februar 2016 | Innlandet, Månedens bedrift

  Olympiaparken i Lillehammer kommune driver anleggene som ble bygget for OL i 1994. Administrerende direktør, Hans Rindal, sier visjonen er å være arena for minneverdige opplevelser.

 1. 1
 2. 2
>