• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • - Dette er en strategi for fremtidens jobber. Gjennom generasjoner har nordmenn hatt blikket mot havet, og havnæringene har stått for teknologibølgene som la mye av grunnlaget for det moderne Norge. Nå er det vår generasjons tur til å føre stafettpinnen videre, sier statsminister Erna Solberg i regjeringens pressemelding.
  Regjeringens havstrategi ble lagt frem i Ålesund i dag
  21. februar 2017

  - Dette er en strategi for fremtidens jobber. Gjennom generasjoner har nordmenn hatt blikket mot havet, og havnæringene har stått for teknologibølgene som la mye av grunnlaget for det moderne Norge. Nå er det vår generasjons tur til å føre stafettpinnen videre, sier statsminister Erna Solberg i regjeringens pressemelding.

 • Mandag kom Teknisk Beregningsutvalg (TBU) med grunnlaget for det kommende lønnsoppgjøret. Tallene underbygger behovet for fortsatt lav lønnsvekst, ifølge NHO.
  TBU-tallene tilsier fortsatt lav lønnsvekst
  21. februar 2017

  Mandag kom Teknisk Beregningsutvalg (TBU) med grunnlaget for det kommende lønnsoppgjøret. Tallene underbygger behovet for fortsatt lav lønnsvekst, ifølge NHO.

 • De nye reglene for offentlige anskaffelser trådte i kraft 1. januar 2017. NHO er svært fornøyd med at næringsministeren nå ber offentlige innkjøpere være med på å løse viktige samfunnsutfordringer.
  Offensiv næringspolitikk fra Mæland
  20. februar 2017

  De nye reglene for offentlige anskaffelser trådte i kraft 1. januar 2017. NHO er svært fornøyd med at næringsministeren nå ber offentlige innkjøpere være med på å løse viktige samfunnsutfordringer.

 • Økonomiprofessor Jørn Rattsø fra NTNU var tydelig i sin tale til bedriftsledere og stortingspolitikere på Mørebenkkonferansen/Årskonferansen denne uken. "Fylket og regionreformen er død. Det som betyr noe i fremtiden er byene og hvordan vi klarer å utvikle disse."
  Mørebenkkonferansen og Årskonferansen med tydelige budskap
  16. februar 2017

  Økonomiprofessor Jørn Rattsø fra NTNU var tydelig i sin tale til bedriftsledere og stortingspolitikere på Mørebenkkonferansen/Årskonferansen denne uken. "Fylket og regionreformen er død. Det som betyr noe i fremtiden er byene og hvordan vi klarer å utvikle disse."

 • - Denne skatten gjør det dyrere å skape arbeidsplasser i Norge. Det sier KrFs leder Knut Arild Hareide og NHOs president Tore Ulstein om Arbeiderpartiets skatteforslag.
 • Opplysninger fra bedriftene hjelper: I fjor brukte NAV opplysningene til å politianmelde rundt 700 personer som jukset seg til dagpenger og andre ytelser.
  Arbeidsgivere forebygger trygdesvindel
  10. februar 2017

  Opplysninger fra bedriftene hjelper: I fjor brukte NAV opplysningene til å politianmelde rundt 700 personer som jukset seg til dagpenger og andre ytelser.

Kontakt

Torill Ytreberg

Regiondirektør

NHO Møre og Romsdal

torill.ytreberg@nho.no
Telefon
70101404
Sturla Dalhaug

Advokat

NHO Møre og Romsdal

sturla.dalhaug@nho.no
Telefon
70101406
Elin Ous

Rådgiver

NHO Møre og Romsdal

elin.ous@nho.no
Telefon
70101412
Astrid Øverås

Konsulent

NHO Møre og Romsdal

astrid.overas@nho.no
Telefon
70101408
Hanne Hægh Ryste

Seniorrådgiver

NHO Møre og Romsdal

hanne.haegh.ryste@nho.no
Telefon
70101402