Nyheter

 1. Ny skatteforvaltningslov

  17. januar 2017 | Møre og Romsdal

  1. januar 2017 trådte ny skatteforvaltningslov i kraft. Den regulerer forvaltningsreglene for alle skatter og avgifter i Norge, med dokumentavgift og eiendomsskatt som to viktige unntak.

 2. Molde-bedrifter sammen for Møreaksen

  16. januar 2017 | Møre og Romsdal

  I Romsdals Budstikke lørdag 14. januar - kunne man lese om Molde-bedrifter som går sammen for å forsvare igangsettingen av Møreaksen. "Det er viktig at alle nå står samlet om Møreaksen som straks er klar for bygging – flott at bedriftene er på banen", sier regiondirektør Torill Ytreberg i NHO Møre og Romsdal

 3. Made in Norway - på jobb for en grønn fremtid

  2. januar 2017 | Møre og Romsdal

  GODT NYTT ÅR! Torsdag den 5. januar kl 0900 starter NHOs Årskonferanse 2017 i Oslo Spektrum. Skal du ikke til Oslo, så kan konferansen følges live via lenken i artikkelen. Konferansen har fått navnet "Made in Norway – på jobb for en grønn fremtid" – dette er interessant og viktig for alle, så følg med!

 4. 10 viktige politiske gjennomslag for NHO i 2016

  2. januar 2017 | Møre og Romsdal

  – NHO har i år oppnådd mye for å skape bedre vilkår for bedriftene, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Her er listen over noen av de viktigste gjennomslagene.

 5. Lita endring i arbeidsløysa

  23. desember 2016 | Møre og Romsdal

  Denne månaden har arbeidsløysa justert for normale sesongvariasjonar auka med 25, altså har vi omtrent den same arbeidsløysa nå som for ein månad sidan. Vi ser at dei tre kommunane på Sunnmøre som har hatt høg arbeidsløyse , Herøy, Ulstein og Hareid, også er blant dei som stig mest denne månaden. I tillegg til desse tre er det Kristiansund som har hatt høgast arbeidsløyse, men der ser vi ikkje noko forverring i arbeidsløysa denne månaden.

 6. - Overprisede gebyrer må reduseres

  22. desember 2016 | Møre og Romsdal

  En ny rapport fra Vista Analyse slår fast at gebyrbetalingen fra næringslivet til statlige tilsyn fortsatt er i milliardklassen.

 7. Fordi du er bedriftseier og norsk

  21. desember 2016 | Møre og Romsdal

  Rundt om i landet vårt og i Møre og Romsdal finner vi bedrifter som gir arbeid til mange. Underskogen i norsk næringsliv er små og mellomstore bedrifter som gir liv og arbeidsplasser for mange på steder og i lokalsamfunn som betyr mye for oss alle. Ikke minst for de som bor rundt i bygdene og i byene våre i Møre og Romsdal.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
25 >