Nyheter

 1. iKuben tildelt NCE-status

  16. oktober 2017 | Møre og Romsdal

  iKuben ble mandag 16. oktober tildelt status som Norwegian Centre of Expertise (NCE) - NHO Møre og Romsdal gratulerer!

 2. Et godt budsjett for arbeidsplasser

  12. oktober 2017 | Møre og Romsdal

  Dette er et godt budsjett for Norge og norsk næringsliv. Fjerning av maskinskatten viser at regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser.

 3. Næringslivets økonomibarometer

  3. oktober 2017 | Møre og Romsdal

  Næringslivets økonomibarometer har blitt utarbeidet av NHO siden høsten 2002. Formålet er å gi et anslag på aktivitetsnivå og behov for arbeidskraft i næringslivet. Barometeret kan brytes ned på region og næring.

 4. Kvartalsrapporten: Oppturen favner bredere

  29. september 2017 | Møre og Romsdal

  - I nær sagt samtlige næringer er det stadig flere bedrifter som går godt og sier at utsiktene er bedre. Oppgangen blir omsatt i økt etterspørsel og økte investeringer fremover, sier NHOs sjeføkonom Øystein Dørum.

 5. Stabil arbeidsløyse

  29. september 2017 | Møre og Romsdal

  Talet på arbeidslause går som vanleg ned nokre hundre frå august til september. Nedgangen er omtrent som den brukar å være på denne tida, det betyr at korrigert for denne normale sesongsvingninga er arbeidsløysa no i september den same som den var i august.

 6. Registrer digital adresse i Altinn!

  20. september 2017 | Møre og Romsdal

  Stadig oftere sender det offentlige meldinger, vedtak og lignende digitalt til bedrifter. Registrerer du en digital adresse i Altinn, får du egne varsler om henvendelser fra forvaltningen.

 7. Mange politikere forstår ikke hvordan jobber skapes

  11. september 2017 | Møre og Romsdal

  Uansett hva valgresultat blir på mandag er det én ting som er viktigere enn noe annet; å skape flere arbeidsplasser. Det må være oppgave nummer en, fra dag en, for en ny regjering, skriver NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 8. Ingen partier må spille hasard med EØS-avtalen

  7. september 2017 | Møre og Romsdal

  - Uansett sammensetning av regjering må Norge ikke gamble med EØS-avtalen. NHO støtter Regjeringens internasjonalisering og eksportstrategi "Verda som marknad", sier NHO-direktør Ole Erik Almlid.

 9. Lågaste arbeids-løyse på 2 år

  1. september 2017 | Møre og Romsdal

  Den gode utviklinga vi har hatt på arbeidsmarknaden i første halvdel av 2017 held fram også frå juli til august. I Møre og Romsdal har vi nå lågare arbeidsløyse enn det vi hadde for 2 år sidan.

 10. Seminar: "Arbeidsmiljø i serveringsbransjen"

  31. august 2017 | Møre og Romsdal

  Arbeidstilsynet i Midt-Norge og NHO Møre og Romsdal arrangerer seminar om arbeidsmiljø/-loven i Geiranger, Ålesund, Molde og Kristiansund. Første seminaret går i Geiranger 19. september.

 11. Full seier om eiendomsskatt

  30. august 2017 | Møre og Romsdal

  En dom i Eidsivating lagmannsrett kan begrense kommunenes eiendomsskatt på maskiner og utstyr.

 12. Denne kompetansen trenger bedriftene fremover

  29. august 2017 | Møre og Romsdal

  Over 5500 av NHOs medlemsbedrifter har svart: De neste fem årene har de størst behov for kompetanse innen håndverksfag og ingeniører- og tekniske fag.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
23 >