Nyheter

 1. 8 deltagere fra Møre og Romsdal til Skole-NM for yrkesfag

  26. april 2017 | Møre og Romsdal

  27. april går tidenes første Skole-NM for yrkesfag av stabelen. Elever fra videregående skoler i hele landet skal konkurrere i 25 ulike fag på åtte skoler i Oppland, Hedmark og Sør-Trøndelag.

 2. Enighet om lønnsoppgjøret

  15. mars 2017 | Møre og Romsdal

  LO og NHO er enige om en ramme på 2,4 prosent for årets mellomoppgjør.

 3. Færre arbeidslause

  15. mars 2017 | Møre og Romsdal

  Arbeidsløysa justert for vanlege sesongsvingningar har nå gått ned 2 månadar på rad. Utviklinga den siste månaden har vore betre i Møre og Romsdal enn i resten av landet.

 4. Møreaksen blir en realitet

  6. mars 2017 | Møre og Romsdal

  Møreaksen er lagt inn i første seksårsperiode av Nasjonal transportplan, kom det frem på regjeringens pressekonferanse i dag. "En gledens dag for Møre og Romsdal! Godt jobba av regjeringen og samarbeidspartiene, og nå gleder vi oss til byggestart!" sier regiondirektør Torill Ytreberg i NHO Møre og Romsdal

 5. Regjeringens havstrategi ble lagt frem i Ålesund i dag

  21. februar 2017 | Møre og Romsdal

  - Dette er en strategi for fremtidens jobber. Gjennom generasjoner har nordmenn hatt blikket mot havet, og havnæringene har stått for teknologibølgene som la mye av grunnlaget for det moderne Norge. Nå er det vår generasjons tur til å føre stafettpinnen videre, sier statsminister Erna Solberg i regjeringens pressemelding.

 6. TBU-tallene tilsier fortsatt lav lønnsvekst

  21. februar 2017 | Møre og Romsdal

  Mandag kom Teknisk Beregningsutvalg (TBU) med grunnlaget for det kommende lønnsoppgjøret. Tallene underbygger behovet for fortsatt lav lønnsvekst, ifølge NHO.

 7. Offensiv næringspolitikk fra Mæland

  20. februar 2017 | Møre og Romsdal

  De nye reglene for offentlige anskaffelser trådte i kraft 1. januar 2017. NHO er svært fornøyd med at næringsministeren nå ber offentlige innkjøpere være med på å løse viktige samfunnsutfordringer.

 8. Mørebenkkonferansen og Årskonferansen med tydelige budskap

  16. februar 2017 | Møre og Romsdal

  Økonomiprofessor Jørn Rattsø fra NTNU var tydelig i sin tale til bedriftsledere og stortingspolitikere på Mørebenkkonferansen/Årskonferansen denne uken. "Fylket og regionreformen er død. Det som betyr noe i fremtiden er byene og hvordan vi klarer å utvikle disse."

 9. KrF og NHO: Dropp skatten på arbeidende kapital!

  10. februar 2017 | Møre og Romsdal

  - Denne skatten gjør det dyrere å skape arbeidsplasser i Norge. Det sier KrFs leder Knut Arild Hareide og NHOs president Tore Ulstein om Arbeiderpartiets skatteforslag.

 10. Arbeidsgivere forebygger trygdesvindel

  10. februar 2017 | Møre og Romsdal

  Opplysninger fra bedriftene hjelper: I fjor brukte NAV opplysningene til å politianmelde rundt 700 personer som jukset seg til dagpenger og andre ytelser.

 11. Få hjelp på gründerreisen

  8. februar 2017 | Møre og Romsdal

  – Gründere spiller en viktig rolle i utviklingen av norsk næringsliv, og NHO-fellesskapet vil i fremtiden gi gründerbedrifter et tilbud som gjør gründerreisen lettere, sier Kristin Skogen Lund.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
25 >