Nyheter

 1. God respons i Møre og Romsdal

  2. desember 2016 | Møre og Romsdal, Ringer i vannet

  Ringer i vannet har hatt en offensiv i Møre og Romsdal i høst som har gitt 20 nye avtaler med bedrifter som vil satse.

 2. Uendra arbeidsløyse, fleire på tiltak

  2. desember 2016 | Møre og Romsdal

  Denne månaden har arbeidsløysa justert for normale sesongvariasjonar, ikkje endra seg. Dei siste månadane har det vore ei stor auke i bruk av arbeidsmarknadstiltak for dei som har vore arbeidslause.

 3. Nå skal det bli lettere å studere i Tyskland

  21. november 2016 | Møre og Romsdal

  Mange bedrifter ønsker seg ansatte som snakker tysk og kjenner til kulturen. Nå vil Kunnskapsministeren gjøre det lettere for studenter å velge Tyskland.

 4. Søk om omstillingsmidler nå!

  17. november 2016 | Agder, Arbeidslivspolitikk, Hordaland, Møre og Romsdal, Rogaland

  Det er oppfordringen fra arbeidsminister Anniken Hauglie til norske bedrifter. Hun har penger igjen på budsjettet. – Dette er gode nyheter for våre bedrifter, sier Kristina Jullum Hagen i NHO.

 5. Bedre tilsyn og mindre arbeidslivskrim

  17. november 2016 | Møre og Romsdal

  Tilsyn, arbeidsmarkedskriminalitet, svart arbeid og useriøsitet. Det er tema for en samling for NHOs medlemsbedrifter 29. november i Næringslivets Hus. Meld deg på nå

 6. Sjekk inn på Terminalen 29. desember

  16. november 2016 | Møre og Romsdal

  Sjekk inn på Terminalen i Ålesund 29. desember og møt studenter som er hjemme på juleferie! Næringslivet inviteres til Region Ålesunds møteplass, hvor det rigges for stands, mingling og rekruttering.

 7. Offentlig anbud: NHO advarer politiet

  15. november 2016 | Møre og Romsdal

  Politiet kjøper hotell- og konferansetjenester for over en halv milliard, men bare de store kjedene får delta. De frittstående hotellene ekskluderes, mener NHO.

 8. 13 prosent fleire arbeidslause det siste året

  1. november 2016 | Møre og Romsdal

  Det er på Vestlandet det har vore størst auke i arbeidsløysa. Møre og Romsdal har hatt den største auka blant fylka det siste året med ei auke på 13,2 prosent. Andre Vestlandsfylker som Rogaland og Hordaland har og hatt ei auke på over 11 prosent, mens Sogn og Fjordane skil seg ut med ein nedgang i arbeidsløysa på over 11 prosent det siste året. Ser vi på heile landet er det ein nedgang det siste året på 2,7 prosent.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
23 >