Bransjetreff for NHO Reiseliv på Stranda

NHO Reiseliv Midt-Norge inviterer til bransjetreff i forbindelse med Stranda Porter & Stout Festival 26.-28. oktober.

#205

Onsdag kveld samles vi på Fjord Panorama restaurant på Strandafjellet 1042 meter over havet. Foto: strandafjellet.no

Publisert 18.10.17

Møre og Romsdal

Vi ønsker å samle våre medlemsbedrifter i regionen til et spennende og sosialt arrangement med fokus på øl, mat og opplevelser.

Onsdag kveld samles vi på Fjord Panorama restaurant på Strandafjellet 1042 meter over havet. Her vil det serveres norsk tradisjonskost i kombinasjon med tradisjonelle ølbrygg. Vi tar i felleskap gondol til og fra restauranten.

Kunsten å ikke kaste mat

Torsdag har vi et spennende faglig program ved Skinkerådhuset i Stranda. Blant annet møter vi Colin Eick og Thomas Horne som står bak Norges mestselgende ølbok "Ølbrygging fra hånd til munn". Dette har blitt selveste bibelen for landets hjemmebryggere - eller det vil si for alle som brygger øl, har lyst til å brygge øl eller bare er glad i øl.

Colin og Thomas har også laget boka "Øl og mat hånd i hånd" sammen, og et tiår før dette sto de også for barnekokeboka "Mmm… Moro med mat." De to sistnevnte ble begge laget sammen med designer og illustratør Eivind Platou. Nå har de tre nettopp startet eget forlag og utgitt "Kunsten å IKKE kaste mat" - en viktig bok om et viktig tema. 

I tillegg vil Stranda Spekemat og Tind komme for å fortelle oss om sine produkter og om Skinkerådhuset og hva som ligger bak satsningen.

Oscar Almgren , guide og daglig leder for Uteguiden - utdannet brefører, skredexpert og fjellfører, vil fortelle oss om sin satsning på opplevelsesturisme. 

Videre vil Nortura lage mat med øl hvor vi får se og være med.

Detaljert program


For de som deltar på vårt bransjetreff spanderer vi festivalpass torsdag til Stranda Porter & Stout Festival. Se program her.

For de som ønsker å bli værende fredag og lørdag er det mulig å kjøpe festivalpass for disse dagene også til spesialpris: 700,- inkl 10 smaksbonger (prisen gjelder kun for deltakere på NHO Reiseliv Midt-Norges bransjetreff).

Del gjerne arrangementet på Facebook.

Velkommen!