Følg NHOs årskonferanse direkte

Se NHOs årskonferanse "Remix – det nye arbeidslivet" direkte 7. januar. I konferansens pauser sender vi også fra vårt eget TV-studio.

7. januar kan du følge NHOs Årskonferanse direkte. 

Publisert 05.01.16

Møre og Romsdal

I studio kommer blant andre statsminister Erna Solberg, Andrew McAfee, ungdomspolitikere og næringslivsledere.

- Vi er utrolig glade for at vi kan servere en unik direktesending fra NHOs Årskonferanse, sier Ole Erik Almlid, kommunikasjonsdirektør i NHO.

Sendingen begynner på nho.no klokken 8.40, 20 minutter før selve konferansen. NHO-sjef Kristin Skogen Lund vil fortelle om sine forventinger til dagen, det blir debatt mellom politikere om det nye arbeidslivet, reportasjer fra bedrifter som har tatt i bruk ny teknologi og NHOs egen utegående reporter tester blant annet en 3D-printer.

Angår deg og meg

Du kan se konferansen direkte og programleder Christine Korme, tidligere anker i TV2, er på plass i NHOs studio i pause i konferansen.

Statsminister Erna Solberg kommer i studio, professor Andrew McAfee, LO-leder Gerd Kristiansen og mange flere. Vi skal blant annet diskutere utenforskap, ny teknologi og delingsøkonomi som Uber og Airbnb, som utfordrer etablerte næringer. Hvordan man kan løse rammebetingelsene til det beste?

Studiosendingen vil dreie rundt temaet for Årskonferansen, Remix – det nye arbeidslivet. Hva vil det bety for Norge, for bedriftene og for folk flest?

 - Studiosendingen gir oss en mulighet til å slippe til flere enn foredragsholderne. De som følger sendingen vil for eksempel få se og høre hvordan videregående elever tror deres fremtidige arbeidsliv kommer til å være. Vi vil vise hvordan robotisering vil spille inn på arbeidsdagen. Og vi vil drøfte hvilke tiltak bedriftene trenger. Dette er noe som angår oss alle, sier Almlid.

Les mer om temaet for konferansen

Teknologi og menneske i samarbeid

– Vi står overfor store og fundamentale endringer i arbeidslivet. I årene fremover kommer vi til å samhandle med teknologien på måter vi ikke har sett maken til tidligere. Det er dette som gjør endringene annerledes. Derfor må vi ha en bred tilnærming og se dette fra mange sider, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

Hva skjer når intelligente roboter, smarte sensorer, 3D-printing og stadig mer avansert dataanalyse inntar det norske arbeidslivet? Noen av svarene får du 7.januar.

Se video: NHO-sjefen om teamet for konferansen

Dette er foredragsholderne

Om NHOs Årskonferanse:

En av Norges mest profilerte konferanser som vies stor oppmerksomhet. NHOs ambisjon med Årskonferansen er å legge premisser for den politiske debatten. Årlig deltar cirka 1300 bedriftsledere, ledere i offentlig sektor, toppolitikere, akademikere og eksperter på NHOs Årskonferanse.