NHO Møre og Romsdals Årskonferanse 2016

Hva får vi når en ny teknologirevolusjon kobler roboter, intelligente IKT-systemer, fysiske omgivelser, økonomi og mennesker sammen på helt nye måter? NHO Møre og Romsdals årskonferanse 2016 gir deg kanskje svar på noe av dette.

Publisert 29.03.16

Møre og Romsdal

 

Onsdag 27. april inviteres medlemsbedrifter, samarbeidspartnere, og andre interesserte til NHO Møre og Romsdals Årskonferanse 2016, på Radisson Blu Hotel Ålesund.

Spennende innlegg om forandringer i arbeidslivet, effektene av teknologiske endringer, hvordan få folk ut i arbeid, og digitale løsninger som utfordrer tradisjonelle rammer. Meld deg på konferansen nå!

Foredragsholderne

Kristin Skogen Lund

Kristin Skogen Lund har siden 2012 ledet NHO, Norges største interesseorganisasjon for bedrifter. Hun er også styremedlem i Ericsson. Tidligere har hun jobbet som konserndirektør i Telenor, administrerende direktør i Aftenposten, konsernsjef i Scanpix Scandinavia og administrerende direktør og redaktør i  Scandinavia Online.

Skogen Lund har hatt internasjonale lederstillinger i Unilever og Coca-Cola, samt et eksportstipendiat ved ambassaden i Madrid. Har også vært president i NHO og styremedlem i Orkla ASA. Hun har en MBA fra INSEAD og en Bachelor i International Studies and Business Administration fra University of Oregon.

Lars Stenerud

Lars Stenerud er administrerende direktør og en av eierne av Plasto AS. Han mottok Rauma kommunes næringspris i 2015. Lars har et stort nettverk utenfor Raumas grenser; Sintef Raufoss, NTNU, Norsk Forskningsråd og iKuben for å nevne noen. Han er styreleder i Rauma Næringslag, i SFI Manufacturing og i utviklingsselskapet Nordveggen AS. Lars Stenerud er en aktiv pådriver i prosjektet Innfjorden 2020, der det satses på boligbygging og bygdeutvikling.

Aage Thunem

Aage Thunem er konserndirektør i SINTEF.
Aage Thunem har vært medlem av SINTEFs konsernledelse i nesten 25 år, siden februar 1991.
Thunem leder SINTEF IKT, ett av åtte institutter i SINTEF-konsernet. Instituttet har spisskompetanse innenfor avansert IKT og digitalisering, og utfører forsknings- og utviklingsoppdrag, forskningsbasert rådgivning, laboratorietjenester og småskalaproduksjon. SINTEF IKT jobber inn mot nesten alle samfunnssektorer og industrier. http://www.sintef.no/sintef-ikt/

Bente Sollid Storehaug

Bente Sollid Storehaug er adm. direktør i ESV Digital, Nordic og en av IT - bloggerne i Dagens Næringsliv.
Om Bente finner vi følgende beskrivelse på Inkubatoren for grundere:
"Seriegründeren Bente Sollid Storehaug er et svært profilert navn innenfor gründerverdenen. Hun blir ofte omtalt som dotcom-dronningen etter suksessen hun hadde med selskapet Digital Hverdag, som hun startet tilbake i 1993, og solgte seg ut av i år 2000. Digital Hverdag tok internett-Norge med storm og etter en del fusjoner og oppkjøp ble det registrert på børsen i Stockholm, til en verdi av 9 milliarder kroner. Hun er også styremedlem og styreleder i en rekke selskaper, er investor, mentor i regi av Innovasjon Norge, og uendelig mye mer.
Kort sagt, hvis Bente gir deg råd, da lytter du."

Even Heggernes

Even Heggernes er administrerende direktør i bildelingsselskapet Nabobil.no. Even Heggernes har god erfaring med delingsøkonomi etter nesten fire år hos Airbnb, hvor han var direktør for Norden og Nederland, Storbritannia og Irland. Så når han fikk muligheten til å bli med i oppstartsfasen til Nabobil, grep han muligheten. Even er utdannet fra Bedriftsøkonomisk Institutt.

Meld deg på her!