Nyhet: Lær av våre eksperter gjennom NHO Kurs

Bli med på kurs i arbeidsrett og konflikthåndtering flere steder i Møre og Romsdal.

#205

Foredragsholder Sturla Dalshaug.

Publisert 16.08.17

Møre og Romsdal

Du kan nå melde deg på kurs i nyetablerte NHO Kurs, hvor NHOs advokater og fageksperter er kursholdere. Du får oppdateringer og opplæring innen sentrale temaer for din bedrift. I tillegg er kursene en møteplass for nettverksbygging.

Oppstart er i september. I Møre og Romsdal holdes det tre komprimerte kurs innen oppsigelse og avskjed forskjellige steder i fylket, samt et heldagskurs innen konflikthåndtering. Les mer og meld deg på:

8. september, Oppsigelse og avskjed, Kristiansund

29. september, Oppsigelse og avskjed, Ålesund

27. oktober, Oppsigelse og avskjed, Vestnes

7. november, Konflikthåndtering, Ålesund

Det avholdes også kurs i andre arbeidsrettslige tema, fastsettelse av lønn, digital kommunikasjon, EØS, forhandlinger og offentlige anskaffelser over hele landet. Disse finner du her:

Kurstilbudet fra NHO Kurs

Lanseringstilbud

Vi sparker i gang med to solide lanseringstilbud.

  • 2 deltakere fra samme bedrift til prisen av 1
  • 25 prosent Early Bird-rabatt

Early Bird gjelder ved bestilling av kurs innen tok uker før kursdato. Tilbudene kan ikke kombineres.

Kursene er en viktig del av vår medlemsservice

– Vi håper å se så mange som mulig av våre medlemmer, og gjerne andre, på disse kursene. Vi er trygge på at deltagerne får det de kommer for – våre fageksperter er erfarne og blant de ypperste i sine felt. Velkommen på kurs! sier Hege Saastad Haugan, ansvarlig for NHO Kurs.

– Gjennom kursvirksomheten kommer vi tettere på medlemmene. Det er viktig for å kunne gi en god medlemsservice. Når vi møter medlemmene får vi også nyttige innspill. Det kan være relatert til vår digitale arbeidsgiverservice Arbinn.no, om politikk eller om regler. Regelverket oppleves jo komplisert av mange. Det er bedriftene som vet hvor skoen trykker, sier Nina Melsom, direktør Tariff og medlemstjenester i NHO. Hun har store forventninger til den nye satsningen på kurs.

– Det er i NHOs interesse at medlemmene er oppdatert og har kompetanse på våre kjerneområder, sier Melsom.

Her finner du kurstilbudet fra NHO Kurs