På spennende og lærerik medlemstur i Møre og Romsdal

NHO Møre og Romsdal har vært på turné i fylket og besøkt medlemmer. Det har vært en svært lærerik runde med tett og god dialog. Medlemmene er tydelige på hva de er opptatt av og vi har mye vi skal ta med oss videre. Og – vi er imponert over gode bedrifter, omstillingsprosesser og innovasjonsevne.

#205

Medlemstur til DID Adventure i Molde. Didrick Ose viste oss rundt på gården sin, Årønes Gård, hvor DID Adventure holder til - og hvor han har utstyr for alle tenkelige friluftsaktiviteter.

Publisert 14.06.16

Møre og Romsdal

Ikke overraskende er mange av bedriftene opptatt av formueskatten, forenkling av søke-, rapporterings- og dokumentasjonsprosesser. Lærlinger og fagskoleutdanning er også et tema som gikk igjen. Mange bransjer er redd for at det ikke skal være faglært arbeidskraft igjen om noen år. Svart arbeid og useriøse aktører er også noe som bekymrer flere.

Det er ønsker om seminarer og møter om aktuelle temaer, spørsmål om å bli lærebedrift og IA-bedrift og ønske om å være med i Ringer i vannet. Vi fikk med andre ord med oss masse tilbake som vi skal bruke i vårt videre arbeid for og med medlemmene.

Ønsker du og din bedrift besøk av oss, så ta gjerne kontakt!
Epost: Elin Ous, telefon: 70 10 14 12
Epost: Hanne Hægh Ryste, telefon: 70 10 14 02
Epost: Astrid Øverås, telefon: 70 10 14 08

Her er et lite utvalg av bilder fra turen - sjekk våre facebook-sider for flere.

 

En herlig gjeng hos Tafjord Kraft og en god samtale med klare meninger og innspill.

#205

Arbeid og inkluderingsbedriften Varde AS i Kristiansund tilbyr bedrifter fruktavtaler.

#205

Forum for frisør og velværebransjen i Møre og Romsdal hadde samling i Molde - og vi stakk innom og traff mange av våre medlemmer der!

#205

Vartdal Plast - innovasjon satt i system. Høyt tempo og flat struktur og kreativ tilnærming til det meste. 

#205

Brisk Kompetansesenter kjører miljøvennlig Fotograf: Hanne Hægh Ryste

#205