Takk til høytidsheltene

Alle som sørger for å holde samfunnet i gang i julehøytiden fortjener ekstra varme tanker, sier regiondirektør Torill Ytreberg.

Publisert 27.12.17

Møre og Romsdal

 I julen ser mange av oss frem til noen fredelige dager med familien. Men mange ofrer fritid og familiehygge for at viktige samfunnsfunksjoner skal fungere. Disse fortjener ekstra varme tanker i julehøytiden.  

Så takk til deg som ikke får spise julemiddagen hjemme fordi du tar deg av våre kjære på vakt sykehjemmet. Som behandler og ivaretar pasienter på sykehuset. Til dere som sørger for at ro og orden opprettholdes og til deg som rykker ut når det begynner å brenne. 

Takk til ferjepersonellet, buss- og taxisjåføren som sørger for alle kommer trygt og presis til og fra. Og til dere som måker veiene når julesnøen laver ned.

Vi sender gode tanker til deg som går på jobb tredje juledag mens vi andre kan sove noen timer ekstra. Til deg som står i kassa på den store byttedagen. Som er på jobb i kulturens tjeneste slik at vi andre kan more oss og være sosiale.

Takk til dyktige fagfolk som er på vakt og rykker ut når komfyren streiker første juledag, eller når oppvaskmaskinen takker for følget på lille julaften. 

Til deg som sprer juleglede og lager julefeiring for de som ikke har noen å feire med: Takk!

Dette er bare et knippe eksempler, det er mange flere. Du er viktig og vi setter pris på det du gjør for oss.

Takk og god jul!

(Dette innlegget er blitt publisert i flere medier, blant annet Nett.no, Tidens Krav og Møre-Nytt)

Nedlasting

Du er viktig og vi setter pris på det du gjør for oss.

Torill Ytreberg, regiondirektør NHO Møre og Romsdal

Kontakt oss