NM for Ungdsomsbedrifter 2015

Trashlock UB Norges beste Ungdomsbedrift 2015

Trashlock UB fra Spjelkavik videregående skole vant prisen "Norges beste ungdomsbedrift 2015". – Det er ikke til å legge skjul på at det har vært svært mye arbeid. Når vi nå står igjen med gull i norgesmesterskapet, føler vi likevel at det har vært verdt strevet.

Fornøyde Norgesmestere! Fra venstre: Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson, Mathias Tørlen, Kornelius Bjørge, Iver Myklebust, Glenn-Andre Flusund, Vegard Hansen og Maalfrid Brath, styreleder i Ungt Entreprenørskap Norge og konsernsjef i ManpowerGroup. Foto: UE Norge

Publisert 04.05.15

Møre og Romsdal

Vi satser videre og skal forsette det gode arbeidet frem mot EM, sier Iver Myklebust, daglig leder i Trashlock UB. Myklebust understreker at godt samarbeid med lokalt næringsliv har vært vesentlig for utvikling av produktet deres - en innovativ løsning som skal forhindre at søppel spres utenfor søppeldunken. Industribedriften Karlsberg, Ålesundregionen interkommunale miljøselskap ÅRIM, og innovasjons- og industridesignselskapet Inventas er blant ungdomsbedriftens partnere. 

Se mer på sidene til Ungt Entreprenørskap.

Les om Trashlock UB i Sunnmørsposten.

Les mer om NM i Ungdomsbedrift 2015 på NHOs sider.