Nyheter

 1. Hvordan lykkes i Europa?

  29. desember 2017 | Nordland

  EUs mange program for næringsutvikling og forskning/innovasjon åpner store muligheter for norsk næringsliv. Lær mer om hvordan du kan bli med på dette!

 2. God jul

  22. desember 2017 | Nordland

  Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere ei riktig god jul!

 3. LetSea er årets Gazelle i Norge

  1. desember 2017 | Nordland

  Prisvinner og NHO-medlem LetSea forsker på miljøvennlige løsninger for lakseoppdrett og holder til på øya Dønna i Nordland

 4. Roser partiene for fjerning av maskinskatten

  24. november 2017 | Nordland

  Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten og prioritere norske arbeidsplasser, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 5. Ken Eskils største drøm er et A4-liv

  16. oktober 2017 | Nordland

  I 15 år handlet det kun om neste rus, neste dose, neste tablett for Ken Eskil Mikalsen (35). Hjelp til et nytt liv fikk han av NAV og Bodø Industri.

 6. Behovet for kompetanse er stort

  31. august 2017 | Nordland

  Bedriftene i Nordland har behov for flere ansatte med yrkesfaglig kompetanse. Det er også stort behov for ansatte med høyere utdanning, i følge NHOs ferske Kompetansebarometer.

 7. Er du vår nye advokat?

  25. august 2017 | Nordland

  Vi søker en dyktig advokat som kan bistå våre medlemmer i Nordland, Troms, Finnmark og Svalbard hovedsakelig i arbeidsrettsspørsmål i form av rådgivning og forhandlinger. Det kreves noen års erfaring fra arbeidsrettsfeltet.

 8. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Arktis, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
6 >