BENYTT MULIGHETEN!

Lær deg mer om Enova og de muligheter Enova kan gi deg. Nordland er et stort energisamfunn i mange sammenhenger! Hvordan kan du få hjelp av Enova til å utvikle bedriften eller til å prøve ut din nye ide?

Publisert 25.08.14

Nordland

I forbindelse med Industrikonferansen i Bodø 18. og 19. september har vi inngått et samarbeid med Enova, som gjerne tar i mot deg i Fylkeshuset mellom kl. 09.00-10.30.
Sted:    Møterom Nordland I (6 etasje)

Tema:  Energiledelse og Enovas tilbud til næringslivet

    • Hva er energiledelse?
    • Erfaringer fra bedrifter som har gjennomført introduksjon av energiledelse
    • Enovas tilbud om støtte til introduksjon av energiledelse
    • Enovas øvrige tilbud til næringslivet

Vil du ha en en til en samtale med Enova, kontakt Marit Sandbakk direkte, marit.sandbakk@enova.no eller Ivar Kristiansen, ivar.kristiansen@nho.no

Enovas påstand: Med energiledelse på plass kan norsk næringsliv spare flere hundre millioner kroner årlig.

Enova signerte i mai ny samarbeidsavtale med Norsk Industri og som en del av samarbeidet skal Enova og Norsk Industri sammen arbeide for å øke kunnskapen om energiledelse og energi-effektivisering. Dette gjør vi jo best ved å møte næringslivet på deres egne møteplasser og i deres egne hjemmeområder.

Seminaret går i forkant av selve konferansen Industri2014. For tilreisende innebærer dette at dere sannsynligvis må være på plass i Bodø kvelden 17. september – husk da å reserver hotell, det er mye som skjer i Bodø og hotellene bookes fort opp.

For å gjennomføre samlingen må vi ha et minimum av deltagere og for å gi oss oversikt over dette, melder dere dere på ved å sende epost til marit.sandbakk@enova.no. Navn, stilling og bedrift. Frist for påmelding er 12. september kl 15:00.

Og ønsker dere å delta på selve hovedarrangementet og fortsatt ikke har meldt dere på, gjør dere det her: http://industri2014.norskindustri.no/