Diplom til Zalaris, Lødingen

Under en markering 9. mai fikk Zalaris overrakt diplom fra NHO Nordland for godt Ringer i Vannet-arbeide og for på denne måten å utvise samfunnsansvar.

På bildet ser vi Mona Haslevang (med diplomet) og Jim Roger Myrland fra Zalaris frankert av fra venstre Vigdis Gjertsen og til høyre Astrid Andreassen fra Vesterålsprodukter AS.

Publisert 15.05.14

Nordland

Bedriften Zalaris er en av Lødingens største bedrifter med sine vel 60 ansatte.  Zalaris er en ledende leverandør av lønns-, personal- og HR-tjenester.  De kjører blant annet lønn hver måned for hundretusener av medarbeidere i bedrifter som Statoil, Nordea, Telenor, Fuel & Retail og mange flere.  Zalaris innehar nordens ledende kompetansemiljø innen implementering av SAP tjenester, og de har kontorer i 8 forskjellige land.  Zalaris virksomhet på Lødingen er den største i Norge, og i tillegg til kjernetjenestene er de et av Zalaris to servicesenter i Norge. 

Zalaris er en Ringer i Vannet bedrift.  De har rekrutteringsavtale med attføringsbedriften Vesterålsprodukter AS, og har i sitt rekrutteringsarbeid åpnet dørene sine for de mange som av en eller annen grunn står utenfor arbeidslivet og trenger litt hjelp og oppfølging for å komme seg inn i/tilbake til arbeide.  Bedriften har nå tilsatt en person på arbeidsavtale og lønn etter RIV metodikken, og åpner for å rekruttere flere via Ringer i Vannet ved behov.  Derfor fikk Zalaris under en markering på bedriften 9. mai overrakt diplom fra NHO Nordland for godt Ringer i Vannet-arbeide og for på denne måten å utvise samfunnsansvar.  Bedriften var representert på markeringen av Service Delivery Manager Mona Haslevang og Nordic Service Team Manager Jim Roger Myrland.  De sier de har godt samarbeid med NAV og roser oppfølgingen fra Vesterålsprodukters veileder på stedet, Vigdis Gjertsen.  I tillegg RIVs Key Account Manager Astrid Andreassen, Vesterålsprodukter AS, som har frontet RIV metodikken og lagt grunnlaget for samarbeidet.  - Det er helt nødvendig med samarbeid mellom bedriften, attføringsbedriften og myndighetene for å få til inkludering, sier de.  Og legger til:  - Og vi trenger folk med rett kompetanse, derfor er dette samarbeidet så viktig for oss.