De viktigste industrispørsmålene på agendaen

INDUSTRI2016 som går av stabelen den 28. og 29. september 2016 i Bodø - er den viktigste møteplassen for kraftforedlende industri og relaterte bransjer i Norge. MELD DEG PÅ NÅ for å sikre deg plass.

Publisert 04.04.16

Nordland

INDUSTRI2016 skal bringe fram kunnskap om industrien og dens rolle i dagens og framtidens Norge. Konferansen finner sted i Stormen konserthus i Bodø. Her møtes hele bredden av industriledere, politikere fra alle nivåer, representanter fra skoler, universitet og kraftsektor. Hele landet vil være representert.

Du møter blant andre Sveriges tidligere statsminister Fredric Reinfeld, klima- og miljøministeren Vidar Helgesen, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, LO leder Gerd Kristiansen, direktør for Nasjonalbiblioteket Aslak Sira Myre og mange mange flere.


Legges det til rette for fortsatt industri i Norge?
Stikkord for temaene:

  • Lønnsutvikling, miljø og energi
  • Utdanning og rekruttering i industrien
  • Stabile og konkurransedyktige betingelser for norsk industri
  • FoU, innovasjon og klima
  • Framtidens industri

Bli med og sette rammebetingelser for industrien på dagsorden!

  • Her møtes ledere fra våre mange industribedrifter og bransjer.
  • Her kommer ledende politikere, næringslivsledere og organisasjonledere både de i posisjon opposisjon.

Konferansen er et samarbeid med de største organisasjonene i landet; Norsk Industri, Nordland fylkeskommune, LO, NHO samt en rekke bedrifter innen den kraftforedlende industrien.

Her får du oppleve interessante foredrag og spennende debatter mellom mennesker som alle har et felles; de brenner for industrien og vet at forutsetningen for vår felles velferd er at verdier skapes. Konferansen skal bringe fram kunnskap om industrien, og dens rolle i dagens og fremtidens Norge.

INDUSTRI2016 i Bodø er det viktigste møtestedet for alle som vil bidra til å bringe Norge videre