Ivar Kristiansen slutter i NHO

Ivar Kristiansen slutter som regiondirektør i NHO Nordland 1. januar 2016. Da satser han på å etablere Nord Norges første "lobbybyrå."

Publisert 09.10.15

Nordland

- Jeg har hatt en fantastisk tid i NHO, sier Ivar Kristiansen som har vært regiondirektør i Nordland i vel to år. - NHO er landets beste og viktigste organisasjon som består av utrolig mange dyktige mennesker. Jeg har fra dag en trivdes svært godt blant kolleger som hver dag jobber hardt for å forbedre rammevilkår og hverdag for bedrifter i Norge, sier Kristiansen. Han skal forøvrig fortsatt utføre spesialoppgaver for NHO, men satser nå på å være til disposisjon for nordnorsk næringsliv og offentlig sektor.

- Jeg har nå lyst til selv å bli gründer. Og tror at mitt politiske nettverk og nettverk i næringslivet kan være til hjelp for bedrifter og kommuner i en landsdel et stykke unna sentrale myndigheter,sier han.

Kristiansen har blant annet 16 år bak seg som Stortingsrepresentant for Nordland og vel to år som regiondirektør i NHO Nordland.

- Jeg vil takke Ivar for en meget godt utført jobb for NHO og næringslivet i Nordland. Han har vært en tydelig stemme, også nasjonalt, på vegne av våre medlemmene i Nordland. Vi ønsker ham lykke til, og er glad for at han i en tid videre vil være tilknyttet NHO samtidig som han nå ønsker å etablere seg på nye områder, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

Ivar Kristiansen vil stå i stillingen som regiondirektør frem til 1. januar 2016.